LED-videoprosessori vaikutti digitaaliseen LED-näyttöön

- Jul 07, 2020-

LED-videoprosessorin tehtävänä on muuntaa ulkoinen kuvasignaali signaaliksi, jonka täysvärinen led-seinä voi hyväksyä.

Kuinka LED-videoprosessori saa aikaan digitaalisen led-näytön täydellisen näytön? Sisältää lähinnä seuraavat kohdat:


1, led-seinä zoom, värillisen led-seinän näyttötila on pisteestä pisteeseen, mikä määrittää, että digitaalinen led-näyttö voi näyttää vain kuvia, jotka ovat sen fyysisen resoluution mukaisia. LED-videoprosessori voi zoomata kuvaa, tulostaa kuvan minkä kokoisena tahansa ja suorittaa koko työpöydän kartoitus LED-näytölle.


2, Signaalin muuntaminen ja kytkentä, videonkäsittelylaitteet voivat suorittaa muodonmuuntamisen monien signaalien välillä. Videoprosessorin toinen tärkeä tehtävä on hallita erilaisia ​​signaaleja, kun useita signaaleja on kytketty, ja siirtyä joustavasti signaalien välillä nopeasti.


3, kuvanlaatu on parantunut, koska itse värillisen led-seinän pikselin sävelkorkeus on paljon suurempi kuin joidenkin muiden litteänäyttöisten materiaalien kanssa. Siksi kuvankäsittelytekniikalle, erityisesti kuvanparannustekniikalle, on tiukat vaatimukset. Korkealaatuinen LED-videoprosessori voi käyttää edistyneitä algoritmeja modifioida signaalia heikolla kuvanlaadulla, suorittaa sarjan prosessointeja, kuten lomittaminen, reunojen teroitus, liikekompensointi jne. Kuvan yksityiskohtien parantamiseksi ja kuvanlaadun parantamiseksi .


4. Suuri led-näytön liitos. Tällä hetkellä värillisen led-videoseinän pisteväli pienenee ja koko on muuttumassa yhä jättiläismäisemmäksi. Tämä tekee digitaalisen fyysisen resoluution erittäin valtavaksi. LED-videoprosessorissa on liitostoiminto ja se voi ajaa suuren resoluution näytön, mikä on erittäin kustannustehokas ajotapa.


5. Monikuvien käsittely. Monissa erikoiskohtauksissa led-näytön on näytettävä useita kuvia samoilla tai eri signaaleilla. Monikuvakäsittelyllä varustettu videoprosessori voi joustavasti täyttää nämä näyttövaatimukset.


Teräväpiirtoisen digitaalisen led-näytön aikakaudella videoprosessorit eivät suorita vain paljon työtä, kuten kuvankäsittelyä ja analysointia, koodausta ja purkamisen purkamista, vaan upottavat myös suuren määrän älykkäitä analyysialgoritmeja valtavien tietomäärien analysoimiseksi.

Alueellisten sääolojen vaikutuksesta ulkona olevat värilliset elektroniset näytöt eroavat päivästä yöhön, aurinkoisina päivinä ja sateisinä päivinä. Kuinka digitaalinen led-näyttö sopii säähän täydellisen kuvan näyttämiseksi?

Tämä edellyttää, että videoprosessorilla on erinomaiset kuvanlaadun parannusominaisuudet edistyneillä kuvan skaalausprosessointialgoritmeilla, jotta varmistetaan videokuvan zoomaus kuvan&# 39 selkeyden ja harmaasävyn ylläpitämiseksi suurimmassa määrin. Lisäksi videoprosessorilla on oltava rikkaat kuvansäätöasetukset ja säätötehosteet, ja sen on käsiteltävä kuvan kirkkautta, kontrastia ja harmaasävyjä sen varmistamiseksi, että näyttö tuottaa pehmeän ja selkeän kuvan.