LED-näyttöjen päivitys tuo rajoittamattomia liiketoimintamahdollisuuksia

- Nov 22, 2019-

Itse LED-näyttöjen päivitys voidaan jakaa kahteen osaan:


Ensinnäkin, alkuperäiset LED-näyttötuotteet saavuttavat vaiheen muodostumisen käyttöiän. LED-valon heikentymisen vaikutuksesta LED-näyttöjen käyttöikä on yleensä noin viisi vuotta. Viimeisen viiden vuoden aikana voidaan sanoa, että Kiinan LED-näyttö on kultaisempi viisi vuotta, LED-näyttö mainonta-, lava-, stadioni- ja muilla sovellusalueilla on ollut erittäin suosittu. Siksi lähivuosina on vaihdettava suuri määrä vanhentuneita LED-näyttöjä, mikä tuo epäilemättä suuria taloudellisia etuja yrityksille.


Toiseksi se on uusi tekniikka, uudet tuotemuodot korvaavan perinteisen tuotteen. Toistaiseksi teollisuudessa on kolme huomiota herättävää suuntausta.


Edessä edessä on trendi värillisissä LED-videonäytöissä, jotka korvaavat yhden ja kaksinkertaiset värit.


LED-näyttöruudumarkkinoilla LED-värinäytöstä on tullut markkinoilla vallitseva tuote, mutta oven näyttöruudulla, joka edustaa LED-videonäyttömarkkinoita, on edelleen yksiväristen ja kaksiväristen tuotteiden maailma. Mutta kun tekniikan kehitys ja kustannusten lasku, yhtenäisenä ja kaksivärisena tuotteena kuin puolustus oven näytön markkinoilla, on pian värillinen LED-näyttö. Itse asiassa jotkut yritykset alkoivat jo vuonna 2011 tuottaa P20-värillisiä oven päänäyttöjä, ja näyttivät myöhemmin hienostuneempia P16-tuotteita, mutta koska välimatka on liian suuri, näyttövaikutus on erittäin vakava tavallisille myymälöille, plus korkeammat kustannukset , edistäminen on vaikeampaa. Vuonna 2013 P13.3-värillisiä oven päänäyttöjä edisti pääasiassa voimakas superväri, jolla oli johtava markkinaosuus yksivärisissä ja kaksoisväreissä. Omien kanaviensa vahvan jakelukyvyn perusteella se saavutti tietyt tulokset terminaalimarkkinoilla. Mutta objektiivisesti sanottuna, nykyinen täysvärinen oven päänäyttö ei voi oikeastaan ravistaa yksiväristen ja kaksiväristen asemaa oven pään näytön markkinoilla. Yksi syy on hinta korkealla puolella, kahta käytetään yhtä yksinkertaisena kuin yksivärisiä ja kaksivärisiä , valmistajien myöhässä ylläpitokustannukset ovat suurempia.


Toinen on taipumus korkeatiheyksisissä LED-videonäytöissä korvata pienitiheyksisiä tuotteita.

mmexport1572265811991

Hake- ja pakkaustekniikan edistyessä tuotantoketjun loppupäässä LED-näyttöjen välinen etäisyys laskee 1-2 millimetriä vuodessa. Otetaan esimerkki ulkona olevasta LED-näytöstä. Aiemmin teollisuuden päätuote oli P10, mutta nyt se on saavuttanut P8: n ja P6: n. Jotkut yritykset ovat jopa kehittäneet P3-ulkoilmanäytön LED-näytöt. Tässä suuntauksessa SMD-taulutuotteet, joilla on näytön suorituskyvyn etuja, alkoivat korvata suorat pistoketuotteet, joista tuli vähitellen tulevaisuuden näytön kehityssuunta. Olemme kuitenkin myös nähneet, että kypsempi rivinäyttö ei ole ollut lepotilassa pintatarrojen haasteiden edessä. Käyttämällä pienempää, 246 helmen sädettä, on nyt mahdollista tehdä ulkona olevia LED-näyttöjä P6: n etäisyydellä. Lisäksi on syytä mainita, että jotkut yritykset ovat kehittäneet ulkona kolmiopistokkeisiin tarkoitettuja tuotteita sulkemalla RGB: n kolme sirua yhdeksi pistorasialampuksi parantamalla suoraa pistokkeen tekniikkaa. Tämän pakkauksen avulla suorat LED-videonäytöt voidaan tehdä vähemmän tiheiksi muuttamatta valmistusprosessia ja erittäin kilpailukykyiseen hintaan.


Kolmanneksi, suuri etäisyys LED-näyttöruutu tunnistaa ulkovalaistusmarkkinoilla, joilla on suuri potentiaali korvata perinteiset digitaaliputkimarkkinat.

mmexport1572599355436

Samanaikaisesti sisätiloissa olevien pienten välimatkojen LED-näyttöjen nousun myötä myös rakennuksen ulkovalaistukseen käytettävä laaja-alainen aurinkosähköinen verhoseinä tuo uuden kasvutilan teollisuudelle. Ymmärretään, että LED-valosähköinen verhoseinä koostuu suuresta määrästä suuria etäisyyksiä valaisinpalkkiä, jota käytetään pääasiassa vertailurakennuksen koko seinän ja katon keskustaan, tilauksen mukainen projekti ei ole huono. AD-operaattoreille suuret LED-videonäyttökoot voivat johtaa suurempiin AD-tuloihin, koska mainostajat sijoittavat yleensä suurempia medioita.


Yhteenvetona voidaan todeta, että LED-näyttöruudun päivittäminen tuo teollisuudelle uutta kasvuvauhtia, LED-mainoskone, pieni välimatkainen LED-näyttö avaa uusia markkinoita teollisuudelle. Lisäksi Brasilian maailmanmestaruuskisojen huippuluokan LED-näyttöjen kysyntä ja Amerikan valtateiden LED-näyttöjen korvaamiskysyntä ovat hyviä uutisia teollisuudelle. LED-videonäytöt ovat siirtymässä kohti valoisampaa tulevaisuutta.