LED-läpinäkyvä näyttö suosittu markkinoilla

- Nov 07, 2019-

Läpinäkyvä LED-näyttö on tulossa yhä suositummaksi. Markkinaosuus ja asiakkaiden tunnustamisaste nousevat jatkuvasti. On kuitenkin edelleen monia asiakkaita, jotka eivät tunne läpinäkyvää näyttöä ja odottavat edelleen ja näkevät tai eivät tiedä miten implantoida läpinäkyvä näyttö omaan kohtaussuunnitteluunsa. Seuraavaksi esitellään LED-läpinäkyvyyden ja sen sovellusympäristön ja paikan edut.


I. Läpinäkyvän led-näytön edut:


1. Suuri läpinäkyvyysvaikutus: läpinäkyvän led-näytön valonläpäisevyys voi olla välillä 50-90% eri pistevälillä. Perspektiivitehoste mahdollistaa lasin säilyttää valaistuksen perspektiivin funktion, ja led-lamppu on tuskin nähtävissä etäisyydeltä, joten lasitetun verhon seinän valaistus ei vaikuta.


2. Pieni käyttöaste ja kevyt paino: näytön rungon päälevyn paksuus on vain 10 mm. Kun läpinäkyvä LED-näyttö on asennettu, se vie melkein tilaa ja ei estä muita tiloja tai rakenteita lasiesineen lähellä. Läpinäkyvän LED-näytön paino on erittäin kevyt, se on asennettu lasitetun verhon seinälle lasiseinäverhojen seinämän kuormitusvaatimusten muutoksen jälkeen.


3, vain yksinkertainen teräsrunkorakenne, säästää paljon kustannuksia: tuote on kevyt, helppo asentaa, ei tarvitse monimutkaista tukiteräsrakennetta, voi säästää paljon asennuskustannuksia.


4, kätevä ja nopea huolto: sisätiloissa tapahtuva kunnossapito, toisin sanoen nopea ja turvallinen, säästää työvoimaa ja aineellisia resursseja.


5. Säästä rakennuksen valaistuskustannukset: Jos LED-verhoinen seinänäyttö (läpinäkyvä näyttö) on asennettu, suuri osa ulkoseinän valaistuslampuista voidaan säästää. Samanaikaisesti LED-näyttö on houkuttelevampi, mikä voi säästää kustannuksia ja saada aikaan mainoshyötyjä.


6. Energiansäästö ja ympäristönsuojelu: alhainen virrankulutus, keskimääräinen virrankulutus alle 280 W / ㎡, ei tarvetta perinteiseen jäähdytysjärjestelmään ja ilmastoinnin lämmönpoistoon.


7. Yksinkertainen käyttö ja hyvä hallittavuus: se voidaan kytkeä tietokoneeseen, näyttökorttiin ja etävastaanottimeen verkkokaapelin kautta, ja sitä voidaan myös ohjata langattoman etäklusterin kautta näytön sisällön muuttamiseksi milloin tahansa.


2, läpinäkyvä led-näyttö sovellusympäristössä


1. Arkkitehtoninen verhoseinä: LED-läpinäkyvä näyttöruutu asennetaan lasikielelle, ja se voidaan yhdistää lasiseinäverhoon, jotta saavutetaan hyvä mainosvaikutus.


2. Avaruusuunnittelu: Läpinäkyvä LED-näyttö voidaan räätälöidä eri muodoilla vastaamaan erilaisia avarustarpeita ja saavuttamaan avaruuden kaunistamisen vaikutus.


3. Näyttelyn näyttö: läpinäkyvää LED-näyttöä käytetään erilaisissa näyttelyissä, kuten auto-näyttelyissä ja lehdistötilaisuuksissa, tuotteiden mainostamiseksi monipuolisesti.


4. Ikkunanäyttö: ikkunassa roikkuu läpinäkyvä mainoskone voi olla hyvä rooli kaupallisessa julkisuudessa.


3. Läpinäkyvän led-näytön sovelluskohtaus


1. Digitaalinen lavasuunnittelu


Läpinäkyvä LED-näyttö voidaan rakentaa vaiheen mallinnuksen monipuolistamisen perusteella, itse LED-näytön käyttö on läpinäkyvää, ohutta ja ohutta ominaisuutta, tuottaa vahvan perspektiivitehosteen, tekee koko kuvan kentän syvyydestä pidemmän. Samanaikaisesti älä estä lavasuunnittelua poistumasta lampunvalon ripustus- ja leikkitilasta, antamalla lavalle tietty ilmapiiri ja liikuttava tunne, voi ilmaista teema enemmän.


2. Suuret ostoskeskukset


LED-läpinäkyvä modernin taiteen näyttö ja tehokas yhdistelmä ostosympäristöä, ostoskeskuksia, lasiseinämää jne.. Laaja valikoima sovellusmahdollisuuksia.


3. Ketjukaupat


Henkilökohtainen myymäläkuva voi houkutella kuluttajia lopettamaan, lisäämään asiakasvirtaa. Ainutlaatuinen lähestymistapa, anna läpinäkyvän led-näytön perinteisen myymäläseinämäisen näytön sijasta, eloisamman videomainonnan, jotta myymälä jäähtyä, erittäin houkutteleva pallo.


4. Tiede- ja teknologiamuseo


Tiede- ja teknologiamuseo on tärkeä kohtaus tieteellisen tiedon levittämiselle. Läpinäkyvä LED-näyttö voidaan mukauttaa erikoismuodoilla. Huipputekniikan vaikutuksen näytöllä ihmiset voivat havaita tieteen ja tekniikan salaisuuden ja mysteerin läpinäkyvän LED-näytön kautta.


5. Lasi-ikkuna


Kun vähittäiskaupan edustama digitaalinen opasteollisuus on nopeasti kasvanut, läpinäkyvät LED-näytöt ovat mullistaneet jälleenmyyjiä ja niistä on tullut yhä suositumpia rakennusten julkisivuissa, lasioikeiden sisustamisessa, sisustuksessa ja muilla aloilla.


6. Arkkitehtoninen media


LED-tekniikan kehityksen myötä. Arkkitehtoninen mediateknologia on myös tehnyt harppauksen etenkin lasisuojaverhojen seinäarkkitehtuurin soveltamisessa, viime vuosina vähitellen kuuma, LED-valonauhakuva, läpinäkyvä LED-näyttö ja muut ratkaisut.