LED-valopylväs tulee viisauden painopisteeksi

- May 04, 2020-

Kehittyessä LED-jälkiasennusprojekteja Kiinassa&# 39 -katuvalaisimiin, LED-katuvalaisimien läpäisyaste Kiinassa kasvaa jatkuvasti. On odotettavissa, että levinneisyysaste nousee 39%: iin 2020. Popularisointi on edelleen toteutunut. Tämän taustalla LED-valopylväs, joka on tärkeä osa älykkäitä katuvalaisimia, vastaa myös älykkäästä näytönkantoaalosta ja siitä on tullut nykyisen viisauden painopiste.

light pole led display

Älykkään teollisuuden puhkeamisen nykyisistä vaiheista johtuen älykkäät katuvalot ovat selvä merkki, sitten 5 G-aikakauden saapuminen vie älykkäiden katuvalojen huomion uuteen vaiheeseen, kun taas älykkäät kuljetukset , älykkäät yhteisöt ja älykkäät luonnonkauniit paikat jne. Kenttästä tulee myös avainalue pääoman interventioon, koska sen älykäs arvo laajenee, ja myös LED-älykkäiden päätelaitteiden käyttötila muuttuu vastaavasti.


Itse asiassa nykyisissä älykkäissä katuvaloissa on pääasiassa useita toimintoja. Samanaikaisesti älykkäiden kaupunkien rakentamisen nopeutetun edistymisen ja uuden sukupolven tietotekniikan, kuten esineiden Internet ja pilvilaskenta, laajan soveltamisen ansiosta älykkäät kaupunkiterminaalit, kuten LED-lamppu, ovat tässä viisauden arvoa, joka on alkanut korostaa, ja vahvisti älykkäiden katuvalaisimien älykkäitä etuja kohtaussovelluksissa. Älykkään kaupunkiterminaalipalvelun tarjoajana Tailong Zhixian on markkinointipisteen valloittamisen jälkeen laajentanut päätelaitteita, kuten LED-valopylväsnäytöitä vaaleammista, ohuemmista, energiansäästöä säästävistä, älykkäämmistä, kauniimmista ja halvemmista, mikä luo suurempaa arvoa.Tällä hetkellä yksikään yritys ei voi toteuttaa älykästä katuvalaisinprojektia alusta loppuun, mutta useat palveluntarjoajat toteuttavat sen yhdessä. Siksi LED-lamppujen napakuva keskeisenä linkinä voi laajentaa älykkäiden katuvalaisimien arvoketjua ja rikastuttaa projektipaikkaa. Sovellukset ja voitomallit ovat myös tuoneet uusia mahdollisuuksia. Viisauden ja näytön yhdistelmä lievittää jossain määrin älykkäiden katuvalaisimien toimintakustannusongelmia, rikastuttaa teollisuusmuotoa, parantaa toiminta- ja hallintotasoa ja edistää teollisuuden iteraatiota jatkuvasti ja parempien palvelujen tarjoamista.


Tämän seurauksena älykkyyden nykyinen kysyntä on epäilemättä johtanut LED-lamppujen näytön älykauden eturintamaan, ja sopiva sovellus älykkäiden katuvalaisimien kanssa on myös tuonut LED-lamppupostinäytön integroinnin peliin. Tällä hetkellä Tailong Zhixian LED-valon napakuvapäätelaitteessa on integroitu ulkokorostus, teräväpiirtotehoinen säästö, klusterin hallinta, synkroninen etätoisto, automaattinen kirkkauden säätö, savu, kosteus, lämpötila, PM 2. 5 valvonta, etävirtalähteen kytkimet, älykäs valvonta, ääni- ja videovuorovaikutus, kasvojentunnistus ja muut toiminnot eivät vain täytä älykkäiden katuvalaisimien sovellusvaatimuksia, vaan myös aloittavat älykkään näyttöinformaation aallon.


Nykyään älykkäiden katuvalaisimien asettelu on nopeampaa ja nopeampaa. Ei ole liioittelua sanoa, että LED-valaisinpostinäytöllä on yhtenäinen rakenne, yhtenäinen hallinta ja avoin jakaminen, mikä on sama kuin älykkään kaupungin rakentamisen alkuperäinen tarkoitus. LED-valopylväsnäyttöjen ja kaupunkien katuvalojen syvällinen yhdistelmä ei ole vain edistänyt mainetta, vaan myös tarjonnut viestintävälineen tiedonsiirtoon, jota tarvitaan GG-quotin toteuttamiseen; kaupunkien tiedusteluun" ;. Siitä tuli myös varhainen sisäänkäynti kaupunkien yhdistämiseen älykkäiden katuvalojen kanssa.


Nykyään älykkäitä katuvalaisimia käytetään monissa paikoissa ympäri maata, ja älykkäiden katuvalaisimien kenttä on houkutellut monia yrityksiä osallistumaan peliin. LED-lamppu napa näytöt ovat myös tullut pala" kakku" ja siitä tulee kilpailun tavoite. Kuitenkin se, kuinka erottua keskuudestaan ​​edellyttää, että laadun ja laatuluokan valinnassa etsimme markkinalähtöisyyttä ja lisäarvoa, keskitymme innovaatioihin ja monipuoliseen kehitykseen ja kaivaamme syvästi käytettävissä olevia elementtejä kokonaisvaltaisen ja kestävän kehityksen saavuttamiseksi.