Näytön korroosio

- Apr 29, 2019-

Jos led-näyttösi asennetaan trooppiselle alueelle, jossa on sade ja kuuma aurinko samana päivänä, esimerkiksi Karibian maat (Antigua ja Barbuda, Bahama, Barbados, Belize, Kolumbia, Costa Rica, Kuuba, Dominica, Dominikaaninen tasavalta, El Salvador) , Grenada, Guatemala, Guyana, Haiti, Honduras, Jamaika, Meksiko, Nicaragua, Panama, St. Kitts ja Nevis, St. Lucia, St. Vincent ja Grenadiinit, Surinam, Trinidad ja Tobago, Venezuela) ja Kaakkois-Aasian maat (Brunei, Burma, Kambodža, Itä-Timor, Indonesia, Laos, Malesia, Filippiinit, Singapore, Thaimaa, Vietnam) tai muut maat, joilla on samanlainen ilmastoympäristö, on keskeinen tekijä, joka ei ole vedenpitävä, koska IP67 on edessä ja LED-näytön takaosassa oleva IP55 täyttäisi vaatimuksen. Lämmön hajaantuminen on varmasti yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka on otettava huomioon. Tässä kohdassa olemme maininneet viimeisimmässä tietosivulla.


Lisäksi, koska sade ja kuuma sää ovat samaan aikaan, tuloksena olisi korkea kosteus. Ja tämä edellyttäisi, että harkitsemme paljon led-näytön korroosiota. Valitettavasti useimmat johtavat näyttötoimittajat, jotka tuottavat samoja tuotteita maailmanlaajuisesti, jättävät tämän keskeisen kohdan helposti huomiotta. Se on virheellinen.


Hyvän korroosionestokyvyn saavuttamiseksi tarvitaan seuraavaa LED-näytön rakennetta:
Ensinnäkin, maalaa Conformal-pinnoite PCB: n molemmille puolille yhdessä kaikkien komponenttien kanssa, jotta vältetään kosteus, ruoste ja korroosio.
Toiseksi kaikkien ruuvien, pistokkeiden ja muiden metalliosien tulee olla ruostumattomia.
Kolmanneksi suosittelemme projektin alumiinikoteloa. Rauta- (teräs) kaappiin verrattuna alumiinikotelo olisi parempi korroosionestossa.


Samoin, jos led-näyttösi asennetaan valtamerialueelle, on otettava huomioon myös sama korroosionesto.

Huomaa: jotta led-näyttö vastaisi kovaa ympäristöä, meidän on harkittava systemaattisesti koko näytön suunnittelua . Täällä otamme vain muutamia esimerkkejä jakamaan kanssasi. Jos haluat lisätietoja, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin.