LED-näytön on tiedettävä ikääntymisen ehkäiseminen

- May 27, 2019-

LED-näytön mainosvälineillä on samanaikaisesti korkean tehokkuuden ominaisuudet. TV: hen, sanomalehtiin ja muihin mediatoimituslomakkeisiin verrattuna LED-näyttöjen hinnat ovat suhteellisen alhaiset. Nämä ainutlaatuiset arvot tekevät koko värillisestä LED-mainosnäytöstä luonnollisesti ulkoisen median. Toisin kuin perinteiset ulkomateriaalit, täysvärinen LED-näyttö ei ole pelkästään ulkoinen media, sen ominaisuudet ja edut sekä televisiossa että muissa medioissa samanaikaisesti, luovat enemmän aikaa ja vuorovaikutusta kuluttajien kanssa ja laajempaa stereotilaa. yksilölliset tarpeet, digitaalisen aikakauden konseptin leviäminen, on ainutlaatuinen muoto.


Tällainen ongelma ilmenee usein, kun käytämme LED-näyttöjä. LED-näytöt toimivat normaalisti alussa, mutta sen jälkeen kun ne on valaistu jonkin aikaa, syntyy tumma valo, vilkkuu, vika, ajoittainen kirkkaus ja muut ilmiöt, jotka aiheuttavat vakavia vahinkoja tuotteille. Tämän ilmiön aiheuttavan voimakkaan värien pienen koostumuksen mukaan:


1. Kun tuotetta käytetään, hitsausprosessissa on ongelmia, kuten liian korkea hitsauslämpötila, liian pitkä hitsausaika ja antistaattisen työn vika jne., Jotka ovat yli 95% pakkausprosessista.


2. LED-laatu tai tuotantoprosessi.


Ennaltaehkäisymenetelmät


1. Säädä hitsausprosessia.


2. Tuotteen ikääntymistesti


Ikääntyminen on tärkeä takuu elektroniikkatuotteiden luotettavuudelle ja välttämättömälle askelelle tuotannossa. LED-tuotteet voivat parantaa tehokkuutta ikääntymisen jälkeen ja myötävaikuttaa myöhemmän käytön tehokkuuden vakauteen. LED-näytön ikääntymistesti on erittäin tärkeä linkki tuotteiden laadunvalvonnassa, mutta sitä ei useinkaan oteta huomioon, koska se ei kykene toteuttamaan oikeaa ja tehokasta ikääntymistä. LED-ikääntymistesti perustuu tuotteen vikavirtakäyrän ominaisuuksiin, nimittäin kylpy- käyrään, tuotteen luotettavuuden parantamiseksi, mutta tämä menetelmä ei ole välttämätön, vaan vanhenemiskokeen arvo on uhraa yhden LED-tuotteen elämä.


LED-ikääntyminen sisältää jatkuvan virran vanhenemisen ja jatkuvan paineen vanhenemisen. Jatkuva virtalähde on sellainen, jossa virta on jatkuvasti vakio. On taajuusongelma, ei vakiovirta. Tämä on vaihtovirta tai sykevirta. AC- tai sykkevirtalähde voidaan suunnitella niin, että sillä on vakioarvo, mutta sitä ei voida kutsua vakiovirraksi. Jatkuva virran ikääntyminen on LED-virran ja tieteellisen LED-vanhenemismenetelmän toimintakyky. Ylivirta-iskun ikääntyminen on myös uusi LED-näyttövalmistajien hyväksymä vanhenemismenetelmä. Tällaiseen vanhenemiseen voidaan käyttää jatkuvaa virtalähdettä säädettävällä taajuudella ja säädettävällä virralla, jotta voidaan arvioida LEDin elinajanodotetta lyhyessä ajassa ja valita monia piilotettuja LED-ongelmia, joita ei voida valita tavanomaisella ag