LED-näyttökaapin perusteiden tietämyskokoelma

- Jun 25, 2019-

Ensinnäkin laatikon päärooli:


1.1 Kiinteä toiminto: Sisäisen kiinteän moduulin / yksikkökortin, virtalähteen ja muiden näyttökomponenttien osalta kaikki komponentit on kiinnitettävä kotelon sisään, jotta koko näyttö, ulkoinen kiinteä kehysrakenne tai teräsrakenne voidaan kytkeä toisiinsa.


2.1 Suojaus: Suojaa sisällä olevat elektroniset komponentit ulkoiselta ympäristöltä, suojaa komponentit ja sillä on hyvä suojavaikutus.


Toiseksi laatikon luokittelu:


1. Laatikon materiaaliluokitus: Yleinen laatikko on rautarasia, ja huippuluokan materiaali voi olla valmistettu alumiiniseoksesta, ruostumattomasta teräksestä, hiilikuitusta, magnesiumseoksesta ja nano-polymeerimateriaalista.


2. Kaapin käytön luokittelu: Tärkein luokitusmenetelmä liittyy käyttöympäristöön. Se on jaettu vedenpitävään ja yksinkertaiseen laatikkoon vedenpitävän suorituskyvyn suhteen; se voidaan jakaa etukääntölaatikkoon ja kaksipuoliseen puoleen asennuksen sijainnista, ylläpidosta ja näytön suorituskyvystä. Laatikko, kaareva laatikko jne.


3, markkinoiden yleinen die-cast alumiini laatikko kuvaKolmanneksi pääkaapin käyttöönotto


1. Kaarevan LED-näyttöruudun esittely


Kaareva LED-laatikko on erityisesti suunniteltu LED-näyttölaatikko erilaisille kaareville näytöille. Kaarevan laatikon luokittelu: jaettu ulkokaarimuotoon ja sisäkaarimuotoon. Yleensä kaari-muotoinen laatikko on kaaren muotoinen laatikkorakenne ja moduuli ja yksikkölevy ovat tavallisia materiaaleja sekä kaareva teräsrakenne. Suunniteltu muodostamaan erilaisia kaarevia näyttöjä.


2. LED-etupaneelin ja edessä olevan huoltonäytön ominaisuudet


Erityistapauksissa etuosan LED-näyttöruutua on käytettävä etuosan ylläpitonäytön ja edessä olevan aukaisunäytön tekemiseen. Tärkein ominaisuus on, että koko laatikko on valmistettu siten, että etu- ja takapuolikkaat avataan ylä- ja alapuolelta.


Laatikon rakenne: Koko laatikko on kuin sarana, joka avautuu alhaalta ylöspäin. Alla avaamisen jälkeen laatikon sisällä olevat komponentit voidaan korjata ja ylläpitää. Kun näyttö on asennettu tai korjattu, ulkopuoli on suljettu ja painike lukittu. Kaappi on vedenpitävä.


Sovelletaan tilaisuuteen: sopii ulkona olevaan LED-näyttöön, rivi kaappeja asennettuna, ilman huolto tilaa takana.


Edut ja haitat: Etuna on helpottaa LED-näytön rungon huoltoa ja kunnossapitoa ilman huoltopistettä; haittana on, että laatikon kustannukset ovat korkeammat ja kaappeja käytetään kahden kaapin välillä LED-näyttöä valmistettaessa. Useita kertoja enemmän johtoja ja kaapeleita, mikä vaikuttaa viestinnän ja virransyötön tehokkuuteen ja lisää tuotantokustannuksia.


3, kaksipuolinen LED-näyttölaatikkorakenne


Kaksipuolista LED-näyttöruutua kutsutaan myös LED-kaksipuoleiseksi laatikkona, ja sitä käytetään pääasiassa elektroniseen näyttöön, joka on näytettävä molemmin puolin.


Laatikon rakenne: kaksipuolinen näyttöruuturakenne vastaa kahta takaosaan kytkettyä etusivunäyttönäyttöä, kaksipuolinen laatikko on myös erityinen etu kääntyvä rakennerasia, keski kuuluu kiinteään rakenteeseen, molemmat puolet on kytketty keskiosan yläosa, Kun kunnossapito on tarpeen, korjattava tai ylläpidettävä kaappi voidaan avata ylöspäin.


Käyttöominaisuudet: 1, näytön pinta-ala ei voi olla liian suuri, yleensä näytön laatikko; 2, pääasiassa nostamalla asennusta; Kuvion 3 mukaisesti näytön kaksi puolta voivat jakaa LED-ohjauskortin, ohjauskortti käyttää osion ohjauskorttia. Yleensä pinta-ala molemmilla puolilla on yhtä suuri ja näytön sisältö on sama. Sisältö on tarpeen jakaa vain ohjelmiston samoihin kahteen osaan.


Neljänneksi, LED-näyttölaatikon kehityssuunta


Viime vuosina pienikokoinen tekniikka on aktiivisesti siirtynyt kiinteästi asennettavan LED-näytön kenttään, jolla on erinomainen näyttövaikutus ja kyky integroida paremmin 3D-, VR / AR-, interaktiivinen ja muu kehittyvä tekniikka. Suuri määrä nousevia markkinoita, kuten huoltoasemien mainostaulut, elektroniset lukupylväät, linja-autoasemat ja muut markkinasegmentit, joita ei voitu käyttää pienillä etäisyyksillä, voidaan nyt käyttää laajasti.


Pienen äänenkorkeuden omaava LED-näyttö on kuitenkin kehittynyt nopeasti ulkona kiinteiden kiinnikkeiden kentässä, ja se on tuonut valtavia muutoksia ja parannuksia tekniikanäyttöteollisuuteen. Samalla olemme löytäneet myös joitain muutoksia, jotka ovat tulleet mukana: esimerkiksi rautarasiapohjainen malli markkinoilla. Raskaan painon, huonon tarkkuuden ja riittämättömän lujuuden vuoksi ryhmä ei ole kyennyt pysymään pienten LED-näyttövälien kehityksessä, ja joillekin uusille moduulimateriaaleille kiinnitetään yhä enemmän huomiota markkinoilla.


Niistä markkinoiden suosituin on ”painevalettu alumiini”.


Useiden vuosien kehitystyön jälkeen painevalettu alumiinirunko on tullut vaaleammaksi ja kevyemmäksi, rakenne on yhä järkevämpi ja tarkkuus on suurempi, mikä voi periaatteessa saavuttaa saumattoman liitoksen. Uusin alumiininäyttö on paitsi perinteisen näyttölaatikon yksinkertainen päivitys, myös kattava optimointi ja päivitys rakenteesta ja suorituskyvystä. Se on kompakti sisätiloissa vuokrattava näyttö, jolla on patentoitu muotoilu. Se on erittäin kätevä asentaa ja ylläpitää.


Painevaletun alumiinin lisäksi teollisuudessa on alkanut kiinnittää huomiota myös uusiin materiaaleihin. Esimerkiksi hiilikuitua, magnesiumseosta, profiileja ja nanopolymeerimateriaaleja käytetään korvaavina materiaaleina suosituille LED-näyttölaatikoille, joilla jokaisella on omat etunsa:


Hiilikuitu LED-näyttölaatikko:


Suunnittelu on erittäin ohut, kevyt, hyvä lujuus, ja vetolujuus on 1,5 tonnia, ja paino neliömetriä kohti on vain 9,4 kg. Lisäksi täysin modulaarinen rakenne tekee ylläpidosta helpompaa. 45 asteen suorakulmainen puoli pystyy toteuttamaan näytön rungon 90 asteen liitoksen asennuksen, ja läpinäkymätön taustalevy on varustettu, joka soveltuu laaja-alaiseen asennukseen urheilukenttiä ja ulkomainontavalaisimia varten.


Magnesioseos LED-näyttölaatikko:


Tiheys on pieni (noin 1,8 g / cm3 magnesiumseosta), ominaislujuus on korkea, ominaiskerroin on suurempi kuin elastisuuskerroin, lämmönpoisto on hyvä, iskunvaimennus on hyvä, iskukuormituskapasiteetti on sitä suurempi alumiiniseoksesta, ja korroosionkestävyys orgaanisille aineille ja emäksille on hyvä. Magnesioseosta käytetään LED-näyttölaatikkona, jonka etuna on korkea kustannustehokkuus, helppo asennus ja erinomainen lämmönpoisto.


Nano-polymeerimateriaalin LED-näyttölaatikko:


Sillä on iskunkestävän ja putoamisenesto-ominaisuudet, ja paino on paljon kevyempi kuin perinteisessä laatikossa. Yhden laatikon paino on vain 4,5 kg ja 5,1 kg. Kuormaaminen ja purkaminen on helppoa, käsittely on kevyttä, rungon kustannukset ovat alhaiset ja kuljetuskustannukset ovat alhaiset.


Koko näkemyksensä heidän suurimpana etunaan on vain kevyt, ohut ja helppo asentaa. Tämä on tulevaisuuden kehityssuunta, ja on selvää, että “rautarasia” ei enää sovellu tähän suuntaukseen, ja se on tuomittu tulevaisuudessa korvaamaan paremmilla uusilla materiaaleilla. Se tarvitsee kuitenkin todella pitkän ja jatkuvan prosessin, jotta se voidaan poistaa markkinoilta, joten tällä hetkellä sillä on edut alhaisilla kustannuksilla ja lyhyellä tuotantosyklillä (tässä uusien materiaalien on murtauduttava läpi). Markkinat hylkäsivät sen kokonaan.


johtopäätös


Koska asiakkaat suosivat yhä enemmän ulkokäyttöön kiinnitettäviä LED-näyttöjä, myös asiakkaan tuotevaatimukset ovat muuttuneet. Tuotteita valittaessa he ovat taipuvaisempia valitsemaan tuotteita, jotka vastaavat heidän monipuolisempia ja henkilökohtaisempia tarpeitaan. Aivan kuten vaihtoehtoisten materiaalien kehittäminen LED-näyttökaappeille, vaikka uusia materiaaleja on niin paljon, monet teollisuuden ihmiset jatkavat muiden uusien kaapimateriaalien tutkimista, joiden luotettavuus ja kustannustehokkuus ovat korkeammat. Näyttöyritysten on kiinnitettävä huomiota ja tartuttava uusiin mahdollisuuksiin reaaliajassa - tutkittava ja kehitettävä aktiivisesti uusia tuotteita voidakseen jatkuvasti parantaa ja avata uusia markkinoita.