Tuomari ulkona olevan LED-näytön edut ja haitat

- Jul 02, 2019-

Nykypäivän yhteiskunnassa nopean kehityksen olosuhteissa ulkokäyttöön tarkoitettua LED-näyttöä käytetään yhä laajemmin, mutta laatu on epätasainen, mikä johtaa usein onnettomuuksiin, niin miten voimme arvioida ulkona olevan LEDin laatua? Katsokaamme nyt, mitä alalla tapahtuu.


LED-näytössä tärkein on LED-lampun helmi, lampunhelmen laatu vaikuttaa LED-näytön laatuun. LED-lampun helmi on avainlaite, jolla on eniten käyttömahdollisuuksia koko värinäytökoneessa. Kukin neliömetri käyttää tuhansia tuhansia tuhansia lampunhelmiä, lampunhelmi on myös tärkein koko näytön optisen näytön suorituskyvyn määrittämiseen. suoraan vaikuttavat yleisön arvioon näytöstä, lampun helmi näytön kokonaiskustannuksissa on suurin, vaihtelee 30%: sta 70%: iin. Merkitys oli välittömästi ilmeinen.


LED-näytön alalla tärkein indeksi on kirkkaus. Korkean kirkkauden vaatimuksen mukaan lämmönpoisto tulee suureksi ongelmaksi. Lämpötuotanto on suhteellisen pitkä ongelma LED: n alalla, riippumatta siitä, onko se valaistus tai näyttö. Suuret valmistajat ovat käynnistäneet omat lämmöntuotantoratkaisunsa, tuotteidensa lämmönpoistovaikutus on tullut kovaksi indeksiksi. Toinen syy on se, että pienen etäisyyden LEDin kehittämisen myötä liitoslämpötilan ongelma on aina ollut vaikea ratkaista.


Joten miten tunnistaa LED-näytön helmien edut ja haitat?


Yksi: katso kirkkautta, mikä on kuinka paljon LM (lumen) helmi voi saavuttaa, ja LM (lumen) on yksikkö, joka mittaa helmen kirkkauden


Toinen: katso antaa valoa siitä, onko tasainen väri yhtenäinen, lampun helmi hyvälaatuisella tavalla antaa valoa hyvin tasaiseksi, väri on yhdenmukainen. Huonolaatuinen lampunhelmi voi näkyä lampun helmi kirkkaana, lampun helmi on tumma ilmiö, valon väri on satunnaisesti ei yhtenäinen, voi olla ilmeinen tumma alue.


Kolmas: katso siru ja sirun koko, siru on ratkaiseva tekijä, että lampun helmi laatu seisoo tai putoaa, siru on suurempi vakaus on vahvempi normaalisti, kirkkaus on korkeampi, löysempi on parempi.


Neljäs: katso liima- ja fosforijauhe, yleisesti hyvä tuote voi käyttää sisäänkäyntiliimaa, kapseloida lampun helmi, jota oli painettu kädellä, ei ole muodoltaan, liima, jonka laatu on alhainen, voi näkyä epämuodostuneena jopa ilmiönä kuten hulluus.


Viidenneksi: katsokaa pidikettä, yleisesti ottaen, kiinnike on hopeapinnoitettu punainen kuparikiinnike, hopeapinnoitetun punaisen kuparikannattimen etuna on nopea lämmönpoisto, voi parantaa lämmön hajaantumista lamppuhelmiin, pieni vastus. Jotkut markkinoilla toimivat kauppiaat käyttävät keraamista stenttiä korvaamaan hopeakupin stentin, keraaminen stentin lämmönjohtavuus on erittäin hyvä


Kuudes: katsokaa pakkausprosessia, hyvälaatuisia LED-helmiä, yhtenäinen väri, hyvä geeli-konsentraatio. Tämä on erottamaton osa hyviä koneita ja laitteita, tuotantokoneet ja -laitteet ovat erittäin tärkeä tekijä, hyvä laite voi varmistaa tuotteiden stabiilisuuden ja johdonmukaisuuden kussakin prosessissa, jotta varmistetaan tuotteen saanto.


Itse asiassa tärkein, tai katso lampun helmi siru, siru suoraan päätti värin indeksi, kirkkaus, anti-vaimennus aste.


LED-näytön siru korkean risteyslämpötilan tapauksessa, kevyt hajoaminen on erittäin vakava, ensimmäinen kosketusrunko on substraatti, substraatin lämpöjohtavuus määrittää suoraan risteyslämpötilan, tällä hetkellä jotkut ovat alkaneet käyttää uusi keraaminen substraattimateriaalina.