Onko mitä parempi värillisen led-seinän kirkkaus, sitä parempi?

- Jul 07, 2020-

Iso led-näyttö on suosittu suurimmissa kaupungeissa, ja sitä käytetään laajalti kaupallisilla kaduilla, rautatieasemilla, lentokentillä, matkustaja-asemilla, metroissa, ostoskeskuksissa, supermarketeissa, sairaaloissa, hotelleissa, pankeissa, arvopaperimarkkinoilla, huutokauppataloissa, ostoskeskuksissa, mediakeskuksissa, hallituksessa aukiot, vapaa-ajan aukiot, kulttuurin aukiot, vauraat yrityskeskukset, mainostaulut ja muut paikat. Epäilemättä täysvärinen led-seinä on saanut tällaisen huomion, pääasiassa näytön suuren kirkkauden vuoksi, mutta onko mitä suurempi led-näytön kirkkaus sitä parempi?

mmexport1583718402578

Kuten kaikki tiedämme, LED uudentyyppisenä valoa säteilevänä tekniikkana perustuu valoa lähettäviin diodeihin. Perinteisiin valonlähteisiin verrattuna sillä on alhaisen energiankulutuksen ja suuren kirkkauden ominaisuudet, joten iso led-näyttö on yhä suositumpi. Siksi, kun monet valmistajat esittelevät käyttäjille suuren näytön tuotteita, he käyttävät usein": alhainen energiankulutus ja korkea kirkkaus" julkisuuden temppu, joka sisustaa käsitteen" mitä suurempi kirkkaus, sitä parempi, sitä arvokkaampi" eli onko täysvärisen led-seinän kirkkaus niin kirkas kuin mahdollista?

Ensinnäkin täysvärinen led-seinä käyttää itsevalaisevaa tekniikkaa. Valonlähteenä LED-lamppuhelmassa on väistämättä vaaleuden vaimennusongelma käyttöjakson jälkeen. Suuren kirkkauden saavuttamiseksi tarvitaan suurempi käyttövirta. Voimakkaalla virralla LED-lamppuhelmien vakavuus kuitenkin heikkenee ja vaimennus on nopeampaa. Toisin sanoen, yksinkertaisesti korkean kirkkauden tavoittaminen on itse asiassa LED-videonäytön kuvanlaadun ja elinkaaren kustannuksella. On mahdollista, että sijoituskustannuksia ei ole saatu takaisin, eikä näyttöä voida enää palvella, mikä johtaa resurssien tuhlaukseen.

mmexport1584492921323

Lisäksi valon pilaantumisen ongelma kaupungeissa ympäri maailmaa on jo erittäin vakava. Monet maat ovat jopa antaneet lakeja ja määräyksiä ulkovalaistuksen ja näyttöruudun kirkkauden hallitsemiseksi. Ulkona olevasta LED-näyttöruudusta, joka on yksi monien näyttötekniikoiden suuremmasta kirkkaudesta, on melkein tullut ulkoilmanäytön ylivalta, mutta kerran yöllä kirkkaasta näytöstä tulee näkymätön GG-merkki; pilaantumisen GG-hinta; ja täyttääkseen kansalliset ympäristönsuojelustandardit, vähentää samalla kirkkautta, se voi aiheuttaa harmaasävyjen äärimmäisen menetyksen, mikä ei voi taata hyvää kuvanäyttövaikutusta.

Kahden edellä mainitun lisäksi kustannusten nousukerroin vaatii myös huomiota. Korkeampi kirkkaus aiheuttaa projektin kokonaiskustannusten nousun. On myös kyseenalaista, tarvitsevatko käyttäjät todella niin suurta kirkkautta, ja se voi johtaa suorituskyvyn tuhlaamiseen.

Siksi vain kirkkauden tavoittaminen on erittäin haitallista. Kun ostamme suuren näytön, älä usko myyjän GG: n {39 propagandaa. Omien tarpeidemme mukaan harkitse kokonaisvaltaisesti kustannustehokkuutta ja suuren näytön sovellusvaatimuksia, ja älä tee&# 39 sokeasti seuraavan suuren led-näytön kirkkautta.