Onko LED-näyttö energiansäästö? Miten parantaa näytön valon tehokkuutta

- May 20, 2019-

LED-värinäytön energiansäästö? Täysväriset LED-valot voivat sanoa, että tiedämme tavallisina aikoina, mutta ei liian kiinnitä huomiota paikkaan, joten hyvä johtoinen täysi väri, virrankulutus on myös tuotteiden lähde, koska tällainen tilanne on varmasti vaikuttanut itse tuotteen energiankulutukseen ja kustannuksiin. Edellä esitetyn perusteella, miten voimme parantaa täysvärisiä led-valoja, vähentää kustannuksia? Xiamenin valtaväreiden värivalon asiantuntijat auttavat sinua miettimään muutamia vinkkejä.


Täysvärinäytetyn valon tehokkuuden käyttö ja tuotteiden energiansäästö


1. Monisirupakkaus johtaa saannon heikkenemiseen ja vaikeuteen saavuttaa kevyttä konsistenssia.


2, johdonmukaisuus valon väri, miten saavuttaa johdonmukaisuus valo on hyvin vaikeaa, myös lisää kustannuksia.


3. Mitä korkeampi tehokas täysvärinen sisätiloissa led-näyttö on luotettavampi, sitä kalliimpia raaka-aineet ovat, joten kustannuksia ei ole helppo vähentää.


4. LEDin on täytettävä kuluttajien laatuvaatimukset.


5. Lämmin valkoinen valo ja hyperkromatismi. Pehmeys on korkea valon tehokkuus vähenee.


6. Tehokas LED-pakkausteknologia on hyvin monimutkainen ja suhteellisen suuri osuus työvoimasta, eikä tuotantokustannuksia ole helppoa vähentää.


LED täynnä värinäyttö, LED vihreänä, energiansäästönä valonlähteenä ihmisten eduksi, mutta myös valtavirran media, joka johtaa näytön tekniikan tulevaisuuteen.


Teollisuuden kehitystä rajoittavan pullonkaulan katkaisemiseksi monet uudet ratkaisut on ehdotettu ja todennettu teoreettisesti. Useimmat heistä ovat päässeet kokeiluvaiheeseen, ja osa niistä on onnistunut, luoden vankan pohjan lopulliselle teollistumiselle.