Sisäiset HD-LED-videoseinät

- Jun 04, 2019-

1, saumaton ompelu


Suurikokoinen näyttölaite ei voi välttää fyysisten rajojen vaikutusta, kun se täyttää asiakkaan tarpeet eniten. Jopa erittäin kapealla DID-ammattimaisella LCD-näytöllä on edelleen hyvin ilmeiset ompeleet. Vain LED-näyttö näyttää ompelun jälkeen ompelun. Ompeluvaatimukset, korkean tiheyden ja pienen sävelkorkeuden aiheuttamat saumaton ompeluetuja on korostettu.


2, korkea kirkkaus ja älykäs säätö


Itse johtetulla näytöllä on suuri kirkkaus, joka sopii katsojan nauttimaan katseluefektistä voimakkaassa valoympäristössä ja tummassa valossa, välttäen visuaalista väsymystä, ja sitä voidaan säätää valoherkkyysjärjestelmän avulla.


3, korkea harmaa taso parempi väri suorituskykyä


Pienen kirkkauden näytössä harmaasävyjen suorituskyky on lähes täydellinen, sen näyttökuvan kerrostus ja elävyys ovat korkeammat kuin perinteinen näyttö, se voi näyttää enemmän kuvan yksityiskohtia, tietoja ei menetetä.


4, korkea kontrasti nopeampi vasteaika korkea virkistystaajuus


Elektronisuihkun monta kertaa skannaus toistuvasti näytöllä. Mitä suurempi skannausten määrä on, sitä korkeampi on virkistystaajuus, ja sitä parempi näkyy näytössä näkyvässä kuvassa (kuva). Mitä pienempi virkistystaajuus, sitä enemmän kuva vilkkuu ja tärisee, ja mitä nopeammin silmät väsyvät. LED-pienikokoinen näyttö on virkistetty, kuva on vakaa, aaltoilematon musta näyttö on selkeä, kuvan reunat ovat selkeät ja kuvan todelliset tiedot palautetaan tarkasti.


5, värintoisto naturalisaatio


Kansainvälisen johtavan point-by-point -korjausteknologian käyttöönotto led-valaistuksen periaatteen mukaisesti säilyttää täydellisen värin säilymisen, ja muiden näyttötekniikoiden, kuten taustavalon projektio-materiaalien ja valon kulkureittien aiheuttama värin menetys ja poikkeama vältetään. todellinen värintoisto. .


6, visuaalinen kokemus kolmiulotteinen


Kun asiakkaat valitsevat 3D-toistotilan, videoseinä näyttää upeat HD-kuvat. Olipa kyseessä elävä tv, näyttely tai digitaalinen mainonta, se voi suorittaa täydellisen upean vision ja antaa yleisölle nauttia ylimääräisestä visuaalisesta kokemuksesta.