Voiko epidemianjälkeisen aikakauden aikana all-in-one-näytön kasvu jatkaa?

- May 10, 2020-

Uuden sepelvaltimon keuhkokuumeepidemian puhkeaminen on lisännyt huomattavasti yrityksen toimistotyöntekijöiden turvallisuustietoisuutta. Hienoet etätuotteet, kuten etätoimisto, etäkonferenssi, etäopetus ja etälähetyskäsky ovat herättäneet enemmän huomiota. Kaikki yhdessä LED-näyttö on yksi edustavista luokista. Markkinan kysyntä kiihtyy. Nykyisen käyttäjän GG: n {39 ostotiedoista ostaessaan kaikki yhdessä led-näytössä käyttäjät kiinnittävät tuotteen toiminnan lisäksi entistä enemmän huomiota näytön kokoon ja tuotteen hintaan. Kuitenkin suurin osa kaikista yhden led-näyttöyhtiöistä on tällä hetkellä huippuluokan kanssa iBison iConilla. Konferenssinäyttö kulkee samalla huippuluokan reitillä, joten hintaa on vaikea pudottaa hetkeksi ja käyttäjät epäröivät valitessaan.

all in one led display

Lisäksi kun yritykset jatkavat työtä ja opiskelijat jatkavat koulua, osa kysynnästä palaa offline-tilaan ja online-sovellukset palauttavat vähitellen vakauden. Tämän GG-tarjouksen; epidemisen GG-hinnan jälkeen, sen jälkeen kun suuri joukko käyttäjiä on kokenut tuotteen, myös tämän all-in-one-laitteen laajakuvanäyttövaatimukset tiukentuvat. Missä on tilaa kaikissa yhdessä led-näytössä epidemian jälkeisellä aikakaudella?


Palaa sisältöön: tee käyttäjille vaikutusta tuotteilla ja palveluilla


Kun LED-yritykset tulevat kaikki yhdelle LED-näyttömarkkinoille, käyttäjillä on enemmän tuotteita, joista valita. GG: n lisäksi suuri koko GG: n; Taistelukentänä tuotteiden suorituskyvystä ja laadusta tulee kilpailun avain, mikä tarkoittaa myös sitä, että LED-yritysten on palautettava Pohjimmiltaan vaikuttamaan käyttäjiin tuotteilla ja palveluilla.


Yrityksille, jotka saapuvat kaikki yhdessä LED-näytölle, innovaatioille ja R&-vahvistimille; D ovat ”kaksimoottorimoottoreita”, jotka tuottavat jatkuvasti ja jatkuvasti korkealaatuisia ja korkealaatuisia palveluita käyttäjille. RGG-vahvistimen taso; D määrittelee suoraan tuotteiden laadun ylärajan, syventää erottelua ja tarjoaa kohdennettua tukea konferenssimarkkinoille markkinoiden maksimoimiseksi ja auttaa yrityksiä tapaamaan vähemmän vaivaa.


Missä on kaikkien epidemianjälkeisen markkinoiden tila yhdellä led-näytöllä?


Aikaisemmien tilastojen mukaan globaaleilla älykkäiden toimistojen markkinoilla on 29 miljoonaa suurta kokoushuonetta, 31 miljoonaa pieniä kokoushuoneita ja noin 180 miljoonaa avointa toimistotilaa. Siksi LED-all-in-one-koneen palveluketju on erittäin pitkä, joten tuleville yrityksille on huomattavasti parantamisen varaa toiminnan ja hallinnan suhteen. Vain toteuttamalla hienostunut toiminta, kiillottamalla jokainen palvelulinkki ja parantamalla jatkuvasti toiminnan tehokkuutta standardisoidulla hallinnalla sekä vähentämällä kustannuksia ja lisäämällä tehokkuutta, voimme tulla todelliseksi markkinoiden voittajaksi. Tulevaisuudessa, kun LED-näyttölaitteiden hinta laskee, ne tunkeutuvat edelleen ja myös markkina-asteikko muuttuu vastaavasti.


Samaan aikaan, matkatoimistot, etälääketiede ja verkkokoulutus muuttuvat epidemian vaikutuksesta yhä suositummiksi, ja hallitus, yritykset ja laitokset arvostavat niitä yhä enemmän. Tämä työhön, elämään ja oppimiseen liittyvä yhteinen kysyntä tekee LED-integroidusta koneasteikosta enemmän kasvua, vaikka epidemian aikana ei ole suurta kysyntää, mutta kasvutrendi on varma.


Siksi kaikissa yhdellä LED-näytöllä voi olla tulevaisuudessa vielä paljon nousua, ja yritysten ja laitosten, hallituksen, sairaaloiden, koulutuksen ja muiden alojen kysyntä on edelleen suuri.


Kaikki yhdessä LED-näytöllä tapahtui nopea kehitys 2020 alussa, mutta räjähdysmäisen liikenteen kasvun lämpö epidemian aikana lopulta katoaa. Epidemian jälkeisenä aikana kaikki yhdessä LED-näyttö on tullut toiselle puoliskolle. Eri kilparadoilla toimiville yrityksille vain jatkuva Vain vahvistamalla omaa hematopoieettista toimintoa, optimoimalla toimintaa ja muodostamalla tehokas ja pitkäaikainen tuotemerkki saostuminen korkealaatuisilla tuotteilla ja palveluilla voidaan saavuttaa säilyttäminen ja muuttuminen GG-tarjouksen jälkeen ; vuorovesi" liikenteestä ja löytää oma markkinatila.