Miten valita sopiva LED-näyttö?

- Jul 24, 2019-

Ulkoiset värit johtavat näytön lisävarusteet materiaalin ostoasioihin, joihin on kiinnitettävä huomiota; Markkinoilla on monenlaisia LED-värinäytön lisävarusteita. Vain kun ymmärrämme kattavammin LED-näytön lisävarusteet, voimme välttää väärän oston aiheuttamat taloudelliset tappiot ja varmistaa sijoituksemme mahdollisimman suuren tuoton. Alla lajiteltiin ulkona olevat LED-näytön lisävarusteet muutamia ehdotuksia varten, toivon auttavan sinua.


1.LED-valot ja sirut

LED-lamppu ei ole vain LED-LED-valoputki, se on LED-värinäytön keskeinen osa, joten meidän pitäisi ottaa käyttöön luotettavia ja kypsiä LED-tuotteita. Valituilla LED-tuotteilla on oltava hyvä vakaus, pieni diskretiteetti, yli 4000V: n HBM, pieni vaimennusalue, vahva jännitevastus, korkea kirkkaus, aallonpituus, kulmakonsentraatio, hyvä valonjakauma ja kestävät lämpötilaeron, kosteuden ja ultraviolettivalon.


2. LED-kaappi

LED-värinäytön lisävarusteiden valinnassa käytetty kotelo on yleensä valmistettu teräksestä tai alumiinista. LED-kaapin yleinen suojaus vastaa IP65-standardia. Rakenteen tulisi lisäksi ottaa täysin huomioon jäähdytysongelma.


3. Vaihda virtalähde

Näytön virtalähde ottaa käyttöön kuuluisan tuotemerkkikytkentäjännitteen säätävän tehomoduulin, joka on läpäissyt sertifioinnin, joten ulkoisen LED-näytön lisävarusteiden virtalähde on testattava tarkasti, seulotaan ja vanhennetaan. Jotta varmistetaan kansainvälisten turvallisuus- ja laadunvarmistusvaatimusten täydellinen noudattaminen, vastaamaan pitkän aikavälin vakaita ja luotettavia näyttövaatimuksia. Nimellisissä työolosuhteissa käyttöikä on taattu yli 5 vuotta.


4. Kytke pistoke ja pistoke

Liitin on tärkeä kytkentälaite järjestelmässä, ja se on myös yksi tärkeistä lisävarusteista täysvärillä LED-näytöllä. Laadukkaita liittimiä on käytettävä varmistamaan liittimien puhtaan kullan pinnoitteen paksuus ja ylläpitämään parasta sähköliitännän suorituskykyä. Varmista, että järjestelmä on korkeassa lämpötilassa, hyvä ilmankosteusympäristö, jossa on hyvä sähköliitäntä, voi tehdä järjestelmästä pitkän aikavälin vakaan ja luotettavan toiminnan.


5. Piirilevy

Piirilevy on valmistettu palonestoaineesta, jossa on kohtuullinen muotoilu ja muotoilu. Jalostusvalmistajien tulisi valita tunnettujen valmistajien tuottamat tuotteet.


6. Ohjaimen IC-laitteet

LED-näytön lisävarusteiden kuljettajan IC-laitteiden valinnassa kuljettajapiirin tulisi valita kansainvälinen kuuluisa tuotemerkin vakio nykyinen ohjainpiiri. Vakion virrankulutuksen ylläpitäminen suurella tarkkuudella ja korkea luotettavuus suurella lämpötila-alueella voi parantaa merkittävästi näytön yhtenäisyyttä ja luotettavuutta. Näyttöjärjestelmän tärkeimmät materiaalit olisi sertifioitava CE: n, FCC: n, UL: n, CCC: n, ISO9000: n jne. Avulla. Uskon, että jos pystymme tekemään edellä mainitun, noudata luotettavia tukimateriaalien materiaaleja ja ammatillista tutkimus- ja suunnittelutekniikkaa, voimme vähentää näytön vikojen määrä ja parantaa huomattavasti ulkoilman LED-värinäytön luotettavuutta ja vakautta.