Miten kiinteän LED-videonäytön markkinaosuus pidätetään

- Jan 25, 2019-

LED-näyttöalan uusi rakas tänä vuonna on epäilemättä kiinteä LED-videonäyttö, ja se on myös saanut paljon huomiota viime aikoina. Erilaiset innovatiiviset kiinteät LED-videonäytön tuotteet ovat kehittymässä toistensa jälkeen. Monet tiedot osoittavat, että sillä on valtava markkinapotentiaali. USA: n "Displaybank" -tutkimuslaitos teki hyvin rohkean ennusteen LED-läpinäkyvästä näytöstä: "Vuoteen 2025 mennessä läpinäkyvän näytön markkina-arvo on noin 87,2 miljardia dollaria." Teollisuus on ennustanut, että tulevasta LED-LED-näytöstä voi tulla LED-näyttö. Teollisuus on toiseksi suosituin alue, joka on verrattavissa "pieniin väleihin".

Vuoden 2016 kiinteän LED-videonäyttömarkkinoiden alusta lähtien alalla on ollut monia erinomaisia LED-läpinäkyviä näyttöprojekteja, ja monet alan kiinteät LED-videonäyttöyritykset ovat keskittyneet myös tuotekehitykseen ja ovat käynnistäneet monia kuumia uusia tuotteita. Ei ole epäilystäkään siitä, että kiinteä LED-videonäyttö on yhtä rajallinen kuin teollisuus on ennustanut. Kiinteän LED-videonäytön kukoistamisen takia kuitenkin syntyy joitakin väistämättömiä ongelmia.

Etsi yhteistä kehitystä, yritys ja markkinat täydentävät toisiaan

Tällä hetkellä kiinteiden LED-videonäyttöjen kysyntä Kiinan markkinoilla on hyvin suuri, mutta markkinoiden kehitys on kaukana tarpeeksi. Esimerkiksi lasin verhoseinämarkkinoiden markkinat viittaavat asiaankuuluvien tietojen mukaan Kiinan nykyaikaisen lasiseinän seinämän kokonaispinta-alan yli 70 miljoonaan neliömetriin, ja sen markkinapotentiaali tarvitsee edelleen kehitystä. On myös ymmärrettävä, että - kuten alan nykyinen "makea", kiinteä LED-videonäyttö ei ole niin helppoa. Kuten kaikki tiedämme, LED-läpinäkyvät suunnitteluprojektit ovat yleensä suhteellisen suuria ja enimmäkseen huippuluokan markkinoita, joten niillä on suhteellisen korkeammat vaatimukset kaikilla yrityksen pätevyyden osa-alueilla.