Johdetun videon jatkaminen näyttää elinajan

- Oct 29, 2019-

LED-videonäytöistä on vähitellen tullut markkinoiden yleistä tuotetta, ja se näkyy kaikkialla ulkorakennuksissa, lavoilla, asemilla ja muissa paikoissa. Mutta tiedätkö kuinka huolehtia heistä? Erityisesti ulkomainonnan näytöt kohtaavat ankaramman ympäristön, ja niitä on ylläpidettävä enemmän, jotta niitä voidaan parantaa palvelumme kannalta.


Seuraava on näytön yrityskehityksen yleinen ammattilainen led-videonäyttöjen ylläpidosta ja huomiota tarvitsevista asioista.


1, Virtalähteen tulee olla vakaa, hyvällä maadoitussuojalla, ja virran pitäisi katkaista huonolla säällä, kuten salaman ja sateen myrskyssä.


2, led-näytön näyttö on alttiina pitkään ulkona, tuulen, auringon, sen pinnan on pölyttävä enemmän, näytön pintaa ei voida pyyhkiä suoraan märällä liinalla, voidaan pyyhkiä alkoholilla tai käyttää harjaa, pölynimuria pölyn poistoon.


Kuviossa 3 avataan ohjaustietokone käytön aikana normaalin toiminnan mahdollistamiseksi ennen led-näytön avaamista; Sulje ensin led-näytöt käytön jälkeen ja sulje sitten tietokone.


Kuten kuviossa 4 on esitetty, vesi on ehdottomasti kielletty led-videonäyttöjen sisällä, ja syttyvät ja johtavat metalli esineet ovat ehdottomasti kiellettyjä pääsemästä näytön runkoon, jotta laite ei aiheuta oikosulkua ja tulipaloa. Jos kyseessä on vesi, katkaise heti virransyöttö ja ota yhteys huoltohenkilökuntaan, kunnes näytön sisäinen näyttötaulu on kuiva ennen käyttöä.


Kuviossa 5 esitetään, että led-näytön pitäisi levätä vähintään 10 tuntia päivittäin. Sitä tulisi käyttää vähintään kerran viikossa sadekaudella. Yleensä näyttö tulee avata vähintään kerran viikossa ja palaa yli tunnin.


6, älä katkaise mielivaltaisesti, älä sulje ja avaa usein näytön virtalähdettä usein, jotta virta ei ole liian suuri, voimajohdon lämpö on liian suuri, LED-ydinvauriot, vaikuttavat näytön käyttöikään. Älä pura tai liitä näyttöä mielivaltaisesti!


7, Suuret LED-videonäytöt on tarkistettava säännöllisesti nähdäksesi, toimiiko se normaalisti. Jos piiri on vaurioitunut, se tulee korjata tai vaihtaa ajoissa. Pääohjaustietokone ja muut siihen liittyvät laitteet tulee sijoittaa ilmastointihuoneeseen, pölyyn, jotta tietokoneen tuuletus ja lämmönpoisto sekä vakaa työskentely varmistettaisiin. Muiden kuin ammattilaisten on kielletty koskettamasta näytön sisäistä virtapiiriä sähköiskun tai piirin vaurioiden välttämiseksi. Jos ilmenee ongelmia, kysy huoltoa ammattilaiselta.