Miten LED-näyttö saadaan turvallisemmaksi?

- Jul 01, 2019-

Monet värillisen LED-näytön viat johtuvat epäasianmukaisesta asennuksesta, joten täysvärisen LED-näytön asennusta on seurattava tiukasti vaiheittain, varsinkin kun asennat ensimmäistä kertaa, tämä voi vähentää virheiden esiintymistä Seuraavassa tarkastellaan kaapelointimenetelmiä täyden värillisen LED-näytön viimeistelyyn.


1. Tarkista virtalähteen jännite


Etsi DC-positiivinen ja negatiivinen liitäntäkytkimen virtalähde, kytke 220 V: n virtalähde kytkentävirtalähteeseen (kun olet varmistanut, että yhteys on oikea, kytke AC- tai NL-päätelaitteeseen) ja liitä se. valo virtalähteestä, käytä sitten multimetriä, DC: tä mittaamaan jännitettä V + ja V- välillä, jotta varmistetaan, että jännite on välillä 4,8 V-5,1 V, sen vieressä on nuppi, voit säätää jännitettä Phillips-ruuvimeisseli. Näytön lämmityksen vähentämiseksi ja käyttöiän pidentämiseksi jännite voidaan säätää välillä 4,5V ja 4,8, kun kirkkaus ei ole korkea. Kun olet varmistanut, että jännitettä ei ole, irrota virtalähde ja jatka muiden osien asentamista.


2. Liitä virtalähde


Sammuta virta ensin, liitä V + punaiselle viivalle, V-liitäntä mustalle viivalle, kytke ohjauskorttiin ja LED-yksikön korttiin ja liitä musta viiva ohjauskorttiin ja virtalähteen GND: hen. Punainen viiva yhdistää ohjauskortin + 5V: n solulevyn VCC: hen. 1 virtajohto solulevyä kohti. Kun olet valmis, tarkista, onko yhteys oikein.


3. Liitäntäohjaus ja yksikön levy


Yhdistä hyvä kaapeli. Kiinnitä huomiota suuntaan, et voi peruuttaa sitä. Huomaa, että solulevyssä on kaksi 16-nastaisia liitäntöjä, joista toinen on tulo (sisään) ja toinen lähtö (ulos). Tulo lähellä 74HC245 / 244 on tulo, joka yhdistää ohjauskortin tuloon. Lähtö on kytketty seuraavan solulevyn tuloon.


4. Yhdistä RJ45-verkkokaapeli (datakaapeli)


Kytke yksi valmiista verkkokaapeleista tietokoneen verkkokorttiporttiin tai lähetyskortin verkkoporttiin ja toinen pää ohjauskorttiin ja liitä jäljellä olevat ohjauskortit yksitellen AB: n ja AB: n muodossa.


Parhaan yhteensopivuuden varmistamiseksi T568B-standardia käytetään yleensä suoraviivaisilla linjoilla. RJ45-kristalli-kynän järjestysnumeroa on noudatettava seuraavasti: RJ45-pistokkeen etupuoli (kuparin neulan puolella) itseään päin, kuparin neula ylöspäin ja liitäntäkaapelin toinen pää alaspäin, 8 kuparia vasemmalle, 8 kuparia vasemmalle oikealle Neulat on numeroitu 1 - 8 peräkkäin:


1 valkoinen-oranssi, 2 oranssi, 3 valkoinen-vihreä, 4 sininen, 5 valkoinen-sininen, 6 vihreä, 7 valkoinen-ruskea, 8 ruskea

image


5. Tarkista yhteys


Tarkista uudelleen, että yhteys on oikea. Musta viiva on kytketty -V: hen ja GND: hen. Punainen viiva on liitetty + V ja VCC + 5V.

Punainen viiva on kytketty L: ään, sininen viiva on liitetty N: hen, ja keltaiset ja vihreät viivat on maadoitettu.


6. Havaitseminen


Käynnistä 220V ja avaa ladattu ohjelmisto. Normaaleissa olosuhteissa virran merkkivalo palaa, ohjauskortti vilkkuu ja LED-näyttö tulee näkyviin. Jos se ei ole normaalia, tarkista yhteys. Tai tarkista virheiden korjaus. Aseta näytön parametrit tekstityksen lähettämiseksi. Lisätietoja on ohjelmiston ohjeissa.