Miten parannetaan näyttämöaseman näytön laatua

- Jul 24, 2019-

Monet alan toimijat tietävät, että näyttämön näyttövaihe vaikuttaa käyttäjien ja massojen joukkoon. Jos haluat täydellisen kokemuksen, sinun täytyy hallita ja parantaa näyttämönäytön laatua. LED-näytöt ovat olennainen osa mainontaa, tapahtumia, yrityskokouksia, lehdistötiedotteita ja muita suuria tapahtumia. Monet yritykset vuokraavat suoraan vuokrausyrityksiltä, joten näyttämönäkymän turvallisuus ja vakaus ovat erityisen tärkeitä näytön yleisessä käytössä, etenkin esitysesitysten vuokra-sarjoissa. Joten, miten voimme hallita ja parantaa lavan vuokra-näyttöjen laatua? Mikä on LED-näytön laadun näytön vuokrauksen indikaattori?


Säilytä näyttämönäkymässä käytettävän ympäristön kosteus ja älä anna mitään kostealla ominaisuudella astua vuokra-näyttöön. Voiman syöttäminen kosteutta sisältävälle vuokra-näytölle aiheuttaa korroosiota näyttämönäkymän osiin, jotka aiheuttavat * vaurioita ja joita ei näin ollen voida suorittaa. Lisäksi, jos näyttövuokrausnäyttö on tulvinut eri syistä, sammuta virta välittömästi ja ota yhteyttä huoltohenkilöstöön, kunnes näytön paneeli on kuiva.


Toiseksi virransyötön on oltava vakaa, hyvä maadoitussuoja, ei huonoissa luonnonolosuhteissa, varsinkin voimakkaan salaman aikana. Mahdollisten ongelmien välttämiseksi voimme valita passiivisen suojan ja aktiivisen suojauksen, yrittää pitää esineet, jotka voivat vahingoittaa näyttämönäkymän näyttöä, pois näytöltä, ja pyyhi näyttö mahdollisimman varovasti vaurioiden minimoimiseksi.


Kolme, on myös tehtävä vaiheen vuokra-näytön kytkinjärjestys: ensin sammuta LED-näyttö ja sammuta sitten tietokone.


1. Toistoaika ei saa olla valkoinen, kaikki punainen, kaikki vihreä, kaikki sininen jne., Jotta sähkövirta vältetään


Suuri, liian kuuma virtajohto, LED-lampun vaurioituminen, vaikuttaa näytön käyttöikään.


2. Kun tietokone on kytketty päälle, valitse ensin tietokone, jotta se toimii normaalisti, ja avaa sitten LED-näyttö.


3, älä altistu ulkokäyttöön pitkään, tuuli, auringonvalo, pöly jne. Ovat helposti likaisia, jonkin ajan kuluttua näyttö on pölypala, se on puhdistettava välittömästi.


4. Älä pura näyttöä tai irrota sitä haluttaessa! Vaiheiden vuokrausnäyttö ja käyttäjät * läheiset suhteet, on erittäin tarpeen suorittaa puhdistus- ja huoltotöitä.


5. Tarkista säännöllisesti, onko näyttämön vuokra-näyttö oikein. Linjaa ei ole vaurioitunut. Jos se ei toimi, vaihda se välittömästi. Jos viiva on vaurioitunut, se on korjattava tai vaihdettava ajoissa.


6. Vaiheen vuokra-näytön pinta voidaan pyyhkiä alkoholilla tai pölyä voidaan poistaa harjalla tai pölynimurilla, eikä sitä voi pyyhkiä suoraan märällä liinalla.


7. On suositeltavaa vuokrata näyttöruutu yli 1,5 tuntia päivässä ja käyttää sitä vähintään kerran viikossa sateisena. Tyypillisesti näyttö kytketään päälle vähintään kerran kuukaudessa ja syttyy yli kolme tuntia.