Miten erottaa led-näytön laatu

- May 20, 2019-

1. LED-näytön tasaisuus on 1 mm: n sisällä sen varmistamiseksi, että näytön kuva ei vääristy, ja paikallinen kupera tai kovera johtaa kuolleen näytön kulmaan. Tasaisuus määräytyy pääasiassa tuotantoprosessin mukaan.


2. Kirkkaus ja katselukulma: sisäisen täyden värinäytön tulee olla vähintään 800 cd / m2, ja ulkona olevan täysvärinäytön tulee olla vähintään 1500 cd / m2, jotta näytön normaali toiminta voidaan varmistaa. muuten se on liian alhainen, jotta näkyvä kuva näkyy selvästi. Kirkkaus määräytyy pääasiassa LED-ytimen laadun perusteella.


Katselukulman koko määrittää suoraan näytön yleisön koon, joten suurempi on parempi. Katselukulman koon määrää pääasiassa ytimen kapselointi.


Valkotasapainon vaikutuksen valkotasapainon vaikutus on yksi näytön tärkeimmistä indikaattoreista. Kromaattisesti vain puhdas valkoinen ilmestyy, kun punaisen, vihreän ja sinisen kolmen päävärin osuus on 1: 4: 6: 0.16. Jos todellinen osuus on hieman erilainen, valkotasapainon poikkeama tulee näkyviin. Yleensä meidän on kiinnitettävä huomiota siihen, onko valkoinen sininen tai kellertävä vihreä. Valkotasapainon laatu määräytyy pääasiassa näytön ohjausjärjestelmän avulla.