Miten päättää näytön resoluutio

- Apr 29, 2019-

On hyvin tunnettua, että johtava viestimerkki näyttää yhden kirjaimen, se vaati vähintään 5 pikseliä vaakasuunnassa ja 7 pikseliä pystysuunnassa. Ja jos teemme ratkaisun, joka perustuu vaatimukseenne, meidän on harkittava tarkemmin. Sitten meidän olisi tiedettävä, mitä kirjaimen kokoa haluat näyttää, kuinka monta rivikirjettä haluat näyttää jne. Toisessa artikkelissa selitettäisiin lisää siitä.


Tässä tässä artikkelissa keskitymme led-näyttöön, jossa näkyy grafiikkaa, videoita. Ja vertaamalla viestin johtamia merkkejä, tapa määrittää led-näytön resoluutio on vaikeampaa.


Tähän mennessä ei ole ollut olemassa todella tehokkaita kaavoja, jotka johtaisivat LED-näytön resoluutiosta. Tämä johtuu siitä, että grafiikka ja videot vaihtelevat paljon, jotkut tarvitsevat enemmän pikseleitä niiden näyttämiseksi hyvin, ja jotkut tarvitsevat vain vähemmän. Huomaa, mikä on kannettavan tietokoneen näytön tai tietokoneen näytön resoluutio? Ainakin 1024x768! Mutta itse asiassa vain hyvin vähän asennettuja LED-näyttöjä voi saavuttaa tämä resoluutio. Jos P16mm: n LED-näyttö on esimerkkinä, jos resoluutio on 1024x768 pikseliä, koko olisi 16,384mx 12,288m - 201SQ.M! Jos johtokunnan ratkaisu saavuttaa tämän, katsellessasi 50 m pitemmältä, se vain näyttää kaiken täydellisen. Mutta se ei tarkoita sitä, että kaikkien johtamien näyttöjen resoluutio olisi saavutettava.
Kokemuksemme mukaan löydämme minkä tahansa videon hyvin, on parempi, että vähintään 256 pikseliä on vaakasuunnassa ja 192 pikseliä ainakin pystysuunnassa. Saatat kysyä, miksi ero on niin suuri? Kannettava LCD-näyttö on vähintään 1024 x 768 pikseliä, mutta johtoasema tarvitsee vain 256 x 192 pikseliä?


Ensinnäkin mainitsimme "ainakin". Jos led-paneelissasi on enemmän kuin 256 x 192 pikseliä, LED-näytön määrittely olisi varmasti parempi. Yleisö voi katsella saman kokoista videomainosta lähietäisyydellä. Yksinkertaisesti sanottuna led-näyttöpaneelin suurempi pikselikenttä tarvitsee katseluetäisyyden pidemmälle.


Toiseksi led-näyttö on tarkoitettu pääasiassa ulkomainontaan. Verrattuna TV-mainokseen ulkomainonta on erilainen. Ole hyvä ja ota vain kuva, mikä ulkomainonta on todella vaikuttava mielessäsi? Se ei ole pitkät elokuvat, mutta vain lyhyt ja yksinkertainen, kuten COCACOLA, McDonalds, kupillinen juoma, hampurilainen ... vaikuttavat mainokset ja vahvat kaupalliset kielet ovat aivan kuin raskas punch mielellesi. Ja muistakaa, että ihmiskaupan kulkevat ihmiset tai kaupalliset tiet ovat vain muutaman sekunnin ajan katsella mainoksesi johtamaa näyttöä!


Niinpä monissa tapauksissa täysvärinen LED-näyttö voi olla pienempi ja pienempi resoluutio.

Mikä on johtamasi näytön sopiva resoluutio, voit lähettää mahdolliset mainontatiedot? Keskustelemme tästä seuraavassa artikkelissa
Jatka ja tule pian ...