Miten käsitellä led-näytön vettä

- Jul 23, 2019-

Se, onko sisä- tai ulkotiloissa tehokkain tapa välttää kosteuden vahingoittumista, on käyttää sitä usein. Työasennossa oleva näyttö tuo lämpöä ja haihtuu vesihöyryä, mikä vähentää huomattavasti kosteuden aiheuttamaa oikosulun mahdollisuutta. Tämän seurauksena usein käytettyjen näyttöjen kosteusvaikutus on paljon pienempi kuin harvoin käytetyillä näytöillä. Teollisuuden sisäpiiriläiset viittaavat siihen, että LED-näyttöä tulisi käyttää vähintään kerran viikossa ja ottaa käyttöön vähintään kerran kuukaudessa yli 2 tuntia sateessa.


Sen lisäksi, että kiinnitetään huomiota vesitiiviin ja kosteudenkestävään asennettuun LED-näyttöön sateisella kaudella, insinöörien ja kanavien operaattoreiden tulisi myös tietää, miten käsitellä LED-näytön veden sisäänvirtausta varastossa.


Oikea käsittelymenetelmä veden sisääntuloa varten LED-näytössä:


1. Kuivaa täynnä oleva LED-näyttö kokonaan tuulettimella tai muilla työkaluilla nopeimmalla nopeudella.


2. Kytke näyttö päälle ja kuivaa se täysin kuivumisen jälkeen. Erityiset vaiheet ovat seuraavat:


A. Säädä kirkkautta (kaikki valkoiset) 10%: iin ja tehosta vanhenemista 8-12 tuntia.


B. Säädä kirkkautta (kaikki valkoiset) 30%: iin, teho ja ikä 12 tuntia.


C. Säädä kirkkautta (kaikki valkoiset) 60%: iin, tehon vanheneminen 12-24 tuntia.


D. Säädä kirkkautta (kaikki valkoiset) 80%: iin, tehon vanheneminen 12-24 tuntia.


E. Säädä kirkkautta (kaikki valkoiset) 100%: iin.


Kun edellä mainitut vaiheet on suoritettu, LED-näyttö palaa normaalisti; Prosessissa on kuitenkin otettava huomioon myös seuraavat seikat:


1. Älä laita LED-näytön runkoa, joka on tullut ilmakoteloon, joka helposti tukahduttaa LED-valon.


2. Kun vesi tulee varastoon, ilmakotelot voivat olla tulvia. Kaikkien ilmakoteloiden tulee olla alttiina auringolle, jotta kosteus ei haihtu LED-näyttöön lataamisen jälkeen.


3. Kaikkien vesialtaisten LED-näyttöjen oikea-aikainen käsittely voi vaikuttaa enemmän tai vähemmän näytön vakauteen. Hätäkäsittelyprosessissa näyttö voidaan kuolla jatkuvasti sähköistämisen jälkeen.


4. Kaikki vedellä täytetyt LED-näytöt ovat ilmakotelossa. Näytöllä ei ole korjausarvoa 72 tunnin kuluttua, ole varovainen.