Kuinka valita sopiva LED-näyttö stadionille?

- Nov 15, 2019-

Valitsemalla LED-näyttö stadionilla, on otettava huomioon erityiset sovellustilanteet. Esimerkiksi kuten sisästadionilla, pienen LED-etäisyysnäytön lisäksi, sisästadionilla (koripallohalli jne.) On usein säädettävä kauhan led-näyttö, useat pienet kauhan näytöt (pystysuuntainen liike) kutistuvat suureksi kauhan näytöksi , voi sopeutua (koripallohalli jne.) erilaisiin tilanteisiin live-pelissä.

image

01 led-näytön suojaussuorituskyky


Sisä- tai ulkostadionilla lämmönpoisto on ollut urheilun ohjaama näyttö, jota on kritisoitu linkiksi. Erityisesti muuttuvissa sääolosuhteissa ulottuvilla LED-näytöillä korkea palonsuoja-aste ja suojausluokka ovat välttämättömiä. Yleisesti ottaen IP65-suojaluokka ja lanka V0-palonestolaatu on ihanteellinen valinta, ja jäähdytyspuhallin on parempi.


Erityisesti ulkourheilutapahtumissa on otettava huomioon Kiinan erityinen muuttuva ilmasto. Esimerkiksi eteläiset rannikkoalueet ovat pääosin vuorovedenkestäviä, ylätasangot ovat kylmänkestäviä ja autiomaa-alueiden on otettava huomioon lämmön haihtuminen. Tällaisilla alueilla on tarpeen käyttää korkean suojaustason näyttöjä.

image

02 yleinen kirkkaus, kontrasti ja energiatehokkuus


Ulkoilmaurheilulaitteiden näytön vaaleusvaatimus vertaa sisätiloissa haluamaasi muutamaa korkeampaa, mutta se ei ole kirkkausarvo. LED-näytön kirkkautta, kontrastia ja energiansäästövaikutusta on tarkasteltava kattavasti. Valitsemalla erittäin energiatehokkaasti suunniteltu LED-näyttöruutu, voidaan taata turvallisuus, vakaus ja käyttöikä.


03 Asennustilan valinta


Asennuspaikka määrää LED-näytön asennustavan. Näyttöä asennettaessa stadionin tulisi ottaa huomioon, tarvitseeko näyttö näytön laskeutumista, roikkuvaa tai upotettua seinää, tuetaanko edessä ja takana tapahtuvaa huoltoa sekä asennuksen ja ylläpidon vaikeuksia.


04 katseluetäisyys


Suurena ulkostaadionina on usein otettava huomioon keskipitkältä tai pitkältä etäisyydeltä katselevat käyttäjät. Yleensä P6 ja P8 ovat kaksi yleistä pistettä ulkostadionilla. Sisätilojen katselun voimakkuus on suurempi ja katselueetäisyys on lähempänä, joten P4 ja P5 ovat sopivampia.


05 Onko visuaalinen kulma leveä


Stadionin yleisölle, erilaisten istuimien ja saman näytön takia, kunkin yleisön katselukulma on hajaantunut. LED-näyttö laajakuvakulmalla voi varmistaa, että jokaisella yleisöllä on hyvä katselukokemus.


06 Korkea virkistystaajuus


Korkealla virkistystaajuudella varustettu näyttö voi varmistaa sujuvan ja yhtenäisen kuvan suurista urheilutapahtumien suorasta lähetyksestä, ja ihmisen silmät voivat tuntea olonsa mukavammaksi ja luonnollisemmaksi.


Yhteenvetona voidaan todeta, että jos stadion haluaa valita LED-näytön, näihin ongelmiin on kiinnitettävä huomiota. Samalla valinnassa tulisi keskittyä siihen, onko valmistaja valmistellut sarjan sopivia ratkaisuja urheilupaikkojen lähettämistä varten.