Kuinka valita korkealaatuinen LED-näytön naamio?

- Nov 10, 2019-

LED-videonäyttöjen valaisimamaski on suunniteltu suojaamaan LEDiä vahingossa tapahtuvilta vaurioilta, jolla on tärkeä merkitys koko näytön rungon näytössä. Sitten, kuinka valita korkealaatuiset LED-videonäytöt?


Modulaarista suunnittelua voidaan käyttää helpottamaan moduulien tai laitteiden nopeaa vaihtamista paikan päällä tai säätämään näytön ulkopinnan mustaa kerrosta. Naamion valitsemalla valonsiirto-ohjelmalla voidaan maksimoida ulkoisen valon absorptio ja minimoida näytön ulkopinnan "hankausvaikutus". Muutamalla yleisellä muodolla varustetun naamion reuna on valittu pyyhkimään sade ja lumi, jotta vältetään visuaalisten esteiden muodostuminen LED-valojen pinnalle.


LED-videonäytöissä ainoat materiaalit, joita yleisö voi nähdä suoraan, ovat LED-valot ja naamarit. Naamion toiminta ja säänkestävyys vaikuttavat suuresti LED-näytön toimintaan ja kestävyyteen.


1. Tietojen valinta: maskitiedot valittiin PC + 10% GF; Lisää puhdasta mustaäitiä, anti-UV-ainetta ja palonestoainetta, palonestoainetta luokkaa 94-V0. Vahva muodonmuutoskestävyys, hyvä tasaisuus, jota ei ole helppo halkaista, voi olla hyödyllinen suojaamaan ultraviolettisäteilyn vaikutusta tietoihin.


2. Ulkoinen käsittely: suihkuta anti-UV-lämpötilan mattamusta öljyä pinnalle heijastamatta valoa ja tavallisella mustevärillä; Koko näytön kokoamisen jälkeen mustan näytön muste yhtenäinen, ei modulaarinen ilmiö.


3, sarjan suojan suunnittelu: mukaan lukien visiirien suunnittelu, naamion edessä heijastumisen estävä suunnittelu, poistaminen modulaarinen suunnittelu, voi tehdä naamio ei vettä, ei pölyä, häikäisyn esto, anti-mosaiikki.


Jos sinulla on enemmän duobt led-videonäyttöjä, ota rohkeasti yhteyttä saadaksesi lisätietoja, kiitos!