Miten valita laadukas digitaalinen LED-näyttö maski?

- May 13, 2020-

Digitaalisen LED-näytön valomaski on suunniteltu suojaamaan LED-valoa tahattomilta vaurioilta, mikä on ratkaisevan tärkeää koko näytön näyttämiseen. Joten, miten valita laadukkaita digitaalinen LED-näytön maski?


Modulaarisen suunnittelun käyttö voi helpottaa moduulien tai laitteiden nopeaa vaihtoa paikan päällä tai säätää näytön pinnan mustaa tasoa. Maskin valoloukkusuunnittelu voi imeä ulkovaloa mahdollisimman paljon ja vähentää näytön ulkopinnan "pesuvaikutusta" mahdollisimman paljon; ja maskin korkki yhteisen muodon suunnittelu voi lakaista pois sateen ja lumen välttää visuaalisia esteitä LED-valo .


Digitaalisessa LED-näytössä yleisö näkee vain LED-valon ja maskin. Maskin rooli ja säänkestävyys vaikuttavat suuresti digitaalisen LED-näytön toimintaan ja kestävyyteen. Maskin valinta ja hoito on myös avain näytön jatkuvaan kauneuteen.


1. Materiaalien valinta: maskin materiaali valitaan PC + 10% GF; puhdas musta ja musta masterbatch, anti-UV-aine ja palonestoaine lisätään, ja palonestoaine taso on 94-V0. Vahva anti-muodonmuutos suorituskyky, hyvä tasaisuus, ei ole helppo fissio, voi tehokkaasti suojata vaikutusta ultraviolettisäteiden tietoihin.


2. Pintakäsittely: Pinta ruiskutetaan UV-kestävällä korkean lämpötilan mattamustalla öljyllä, joka ei ole heijastava ja jolla on yhteinen musteväri; kun koko näyttö on koottu, musta näyttö muste väri on yhtenäinen ja yhteinen, ilman modulaarista.


3. Sarjan suojaussuunnittelu: mukaan lukien aurinkohattusuunnittelu, maskin etuosan heijastamaton suunnittelu ja modulaarisen suunnittelun poistaminen jne., maski voi olla vapaa vedestä, pölystä, heijastamatonta ja anti-mosaiikki.