Älykkään led-näytön laadun tarkistaminen

- May 20, 2020-

Uutena teknologiaterminaalina kevytnapaisella led-näytöllä ja LED-mainoslaitteilla on laaja valikoima vaatimuksia älykkäissä kaupungeissa. Tuotteen laatu on vielä tärkeämpää, eikä lisälaskutusta saa koskaan tapahtua. Katsotaanpa GG: n 39; tarkastelemaan tärkeitä laadun indikaattoreitakevytnapainen led-näyttöja LED-mainoskoneet.


Hakemisto 1: Vikaantumisaste


Kevytnapainen led-näyttöja LED-mainoslaite koostuvat kolmesta perusäänestä, punaisesta, vihreästä ja sinisestä. Jonkin vika vaikuttaa näytön yleiseen visuaaliseen tehosteeseen. Teollisuuden kokemuksen mukaan itse LED-laitteen aiheuttamien vikojen määrä ei saisi olla korkeampi kuin kolme kymmenentuhattaosaa ennen kuin älykäs LED-näyttö all-in-one-laite kootaan 72 tuntiin ennen vanhentamista ja toimitetaan .


Hakemisto 2: Antistaattinen kyky


LEDit ovat puolijohdelaitteita, jotka ovat herkkiä staattiselle sähkölle ja voivat helposti aiheuttaa staattisen sähkön häiriön. Siksi antistaattinen kyky on ratkaisevan tärkeä näyttöruudun elämässä. Yleisesti ottaen, LED-kehon staattisen tilan testivikajännite ei saa olla pienempi kuin 2000 V.


Indikaattori 3: Johdonmukaisuus


LED - merkkivalojen jokaisen värivalon kirkkaus ja aallonpituuskevytnapainen led-näyttö, LED-mainoslaite punainen, vihreä ja sininen määrittää koko näytön kirkkauden, valkotasapainon ja värikkyyden. Yleisesti ottaen näyttöruutujen valmistajat vaativat laitetoimittajia toimittamaan ledit, joiden aallonpituusalue on 5 nm ja vaaleusalue 1: 1. 3. Laitteiden toimittajat voivat saavuttaa nämä indikaattorit asteikolla ja värierottelulla. Jännitteen johdonmukaisuutta ei yleensä vaadita.


Hakemisto 4: Kirkkaus


LED-kirkkaus on tärkeä näytön kirkkauden määrittäjä. Mitä suurempi LEDin kirkkaus, sitä suurempi käytetyn virran marginaali on, mikä on hyvä virran säästämiseksi ja LEDin pitämiseksi vakaana. LEDillä on erilaiset kulma-arvot. Kun sirun kirkkaus on kiinteä, pienempi kulma, sitä kirkkaampi LED, mutta pienempi näytön katselukulma. Yleensä 100 asteen LED tulee valita näytön riittävän katselukulman varmistamiseksi. Näytöillä, joilla on erilaiset väli- ja katseluetäisyydet, kirkkaudessa, kulmassa ja hinnassa tulisi löytää tasapaino.


Hakemisto 3: vaimennusominaisuudet


Punaisella, vihreällä ja sinisellä LEDillä on kaikilla kirkkauden vaimennusominaisuus työajan pidentyessä. LED-sirujen edut ja haitat, apumateriaalien laatu ja pakkaustekniikan taso määräävät LEDien vaimennusasteen. Yleisesti ottaen 1000 tunnin, 20 mA: n ympäristön lämpötilan valaistustestin jälkeen punaisen LEDin vaimennuksen on oltava alle 10%, sinisen ja vihreän LEDin vaimennuksen on oltava alle { {3}}%; 3. LED-mainoskoneen tulevalla valkotasapainolla on suuri vaikutus, mikä puolestaan ​​vaikuttaa led-näytön näytön uskollisuuteen.