Kuinka laskea läpinäkyvän LED-näytön läpinäkyvyys?

- Jul 16, 2020-

LED läpinäkyvä näyttö," läpinäkyvä" on sen suurin ominaisuus. Asiakkaat kysyvät usein, onko läpinäkyvä LED-näyttö täysin läpinäkyvä? Kuinka paljon sen läpinäkyvyys ja valonläpäisykyky ovat?


GG quot; läpinäkyvä näyttö" asiakkaille, jotka eivät ole koskettaneet läpinäkyvää LED-näyttöä eivätkä ole nähneet todellista asiaa; on ehdottomasti sanasto, joka on täynnä järkeä ja täynnä tieteiskirjallisuutta. Läpinäkyvien näytöiden kohdalla monilla ihmisillä voi olla mielessään huipputekniikan kuvia elokuva- ja televisioteoksissa sekä mainosvideoita konseptituotteista.


Mutta läpinäkyvällä LED-näytöllä ei ole mitään tekemistä näiden kanssa. Suurin osa elokuvan korkean teknologian kuvista on virtuaalitekniikkaa, joka heijastaa tulevaisuuden tekniikkaa ja suunta läpinäkyvän näytön tulevalle kehittämiselle.


Joten miten LED-läpinäkyvän näytön läpinäkyvyys lasketaan?


Tunkeutumisnopeuden laskemiseksi meidän on ensin ymmärrettävä tunkeutumisnopeuden käsite. Läpinäkyvyys on fyysinen sanasto, joka tarkoittaa näyttölaitteiden jne. Lähettämän valon tehokkuutta. Läpinäkyvän näytön läpinäkyvyys määritellään prosenttimääränä valonvuosta, jonka näytön runko tosiasiallisesti siirtää täysin läpäisyyn valovirtaan. Yksinkertaisin laskentakaava on: Läpinäkyvyys=(läpinäkyvä välilyönti / valopalkki) * 100%


Läpinäkyvien näyttöjen läpinäkyvyyden laskemiseksi ei ole teollisuuden standardia läpinäkyvien LED-näyttöjen teollisuudelle. Siksi laskentamenetelmät" läpinäkyvyys" tai GG-quot; läpäisevyysGG-quot; läpinäkyvien LED-näyttöjen valmistajien tuotteista ovat erilaisia. Päälogiikka on seuraava:


Läpäisykyky laskee usein vain valopalkin ja valopöydän pääosan, toisin sanoen voimarasian varjostusta ei lasketa, laatikon rungon varjostusta ei lasketa ja PC: n, akryylikortin tai lasin varjostusta ( yhden tai jopa kaksikerroksen) ei lasketa. Laske kohti.


Kun otetaan esimerkkinä P12-läpinäkyvä seula, tiedetään, että valopalkin piirilevyn paksuus on 2m ja valopalkin ja valopalkin välinen etäisyys on 12mm, joten valonläpäisytila ​​on 10mm, joten valonläpäisykyky=10/12 * 100%=83,3%


Siksi GG-quot; läpinäkyvyysGG-quot; LED-läpinäkyvien näyttöruutujen teknisissä parametreissa on seurausta monista erilaisista laskentakaavoista. Käyttäjien tulisi todella kokea läpinäkyvän näytön läpinäkyvyys valittaessa läpinäkyviä LED-tuotteita. Tekijät valitsevat huolellisesti.