Miten ostaa LED-paneeli?

- Jul 16, 2019-

Tieto led-paneelin valinnasta:


Ensinnäkin: moduulihelmien mukaan


LED-paneelihelmien materiaalien valinta ja pakkausteknologian taso ovat erityisen tärkeitä, mikä määrittää suoraan LED-paneelituotteiden laadun. Lisäksi erilaisista materiaaleista johtuen LED-elementtilevypalkin helmi on laajempi kuin ulkoinen ympäristö, joka voi helposti aiheuttaa kultajohdon katkeamisen. Tulos johtaa kuitenkin kuolleisiin valoihin ja vilkkuviin valoihin. Siksi LED-elementtilevyn moduulin lampunhelmi on erityisen kriittinen.


Toinen: valitse moduulin piirilevyn mukaan


PCB-levyn LED-moduulin tekniset vaatimukset ovat paljon korkeammat kuin muut osat. Ja nyt vakaa suorituskyky LED-moduulin piirilevy koostuu yleensä alustasta ja metallipinnoitteesta ja integroidusta piiristä. Hakuprosessissa ulkoinen ympäristö vaikuttaa kuitenkin moduulin PC-levyn laatuun, sillä on monia linkkejä, kuten läpimenevän reiän koko, päällysteen paksuus ja alustamateriaali ja muut tekijät. Sen vuoksi käyttäjän tulisi harkita moduulin PCB-sovellusympäristöä valittaessa LED-yksikön levy.


Kolmanneksi: katso moduulipaketti


LED-paneelimoduulipakkaus on ulkoisen paneelimoduulin ydinrakenne, joka voi suojata lampun helmiä, paneelia ja koko näytön silmukointia. Vaikka LED-yksikön paneelipakkaus sisältää pääasiassa naamion, pohjan kuoren, paikoitusreiän ja asennusruuvin jne. LED-yksikön paneelipakkauksen on kuitenkin kyettävä estämään kosteus, vesi ja uv, ja kitin laatu vaikuttaa tasaisuuteen, kontrastiin ja näytön käyttöikää.


Sen lisäksi, että LED-yksikön moduulin kaadoitusliima on myös erittäin tärkeä linkki, joka vaikuttaa näyttömoduulin suorituskykyyn. Liimausaste, syövyttävyys, uv-vastus, ikääntymättömyys ja voimakkaasti kiinnittyvä liima voivat kaikki vaikuttaa LED-yksikön moduulin käyttökykyyn. Voidaan nähdä, että käyttäjien tulisi kiinnittää huomiota edellä mainittuun valintamenetelmään luotettavan LED-paneelin hankinnassa.