Kuinka ulkona olevat LED-näytöt selviävät vaikeista ympäristöistä?

- Oct 31, 2019-

Ulkomainonnana käytetty LED-näyttö, sen käyttöympäristö kuin yleiset näyttövaatimukset ovat paljon korkeammat. Ulkona oleva LED-näyttö käyttöprosessissa johtuen erilaisesta ympäristöstä, johon usein vaikuttaa korkea lämpötila, taifuuni, sademyrsky, salama ja muut huonot sääolosuhteet, jotta näyttö huonossa säässä olisi turvallinen ja hyvä, mitä varotoimenpiteitä meidän pitäisi tehdä?


1. Suojaus korkeassa lämpötilassa


Mainonta ulkoilmanäyttöinen LED-näyttöpinta-ala on yleensä suurempi, prosessissa, jossa käytetään suurta virrankulutusta, mikä vastaa myös lämmön vapautumista, plus ulkoinen lämpötila on korkeampi, ellei ajoissa ratkaise lämmönpoistumisen ongelmaa, joten on todennäköistä aiheuttaa ongelmia, kuten piirilevyn lämmityksen oikosulku. Varmista tuotannossa, että näyttötaulu on hyvässä kunnossa, kuoren suunnittelussa niin pitkälle kuin mahdollista, valitse ontto malli lämmön haihtumisen helpottamiseksi. Asennuksen aikana on välttämätöntä vaatia, että näyttöruutu on hyvässä ilmanvaihdossa laitteen kunnon mukaan. Tarvittaessa näytölle on lisättävä lämmönpoistolaitteita, kuten sisäinen ilmastointilaite tai tuuletin näyttöruudun lämmönpoistumisen helpottamiseksi.


2. Taifuunien ehkäisy


Mainonta Ulkovalaistujen LED-näyttöjen asennusasento on erilainen, asennustapa ei ole sama, niillä on seinätyyppi, mosaiikkityyppi, pylvästyyppi, ripustustyyppi. Joten taifuunikaudella, jotta ulkona oleva LED-näyttöruutu ei putoa, näytön laakeri teräsrakenteella on tiukat vaatimukset. Suunnitteluyksiköiden on oltava tiukasti taifuunien suunnittelun ja asennuksen kestävyysstandardin mukaisia, mutta niillä on myös oltava tietty seisminen kapasiteetti sen varmistamiseksi, että LED-valon ulkoilmanäyttö ei pudota aiheuttaen uhreja ja muita vaaroja.


Kolme, estä sadekuuroja


Etelässä on paljon sadetta, joten LED-ulkoilmanäyttö itsessään tarvitsee korkean vedenpitävän suojaustason sadeerosion välttämiseksi. Ulkoympäristössä ulkona olevan LED-näytön tulisi saavuttaa IP65-suojaustaso. Moduulit tulee täyttää liimalla ja tiivistää. Vedenpitävä laatikko tulee valita.


Ukkossuojaus


1. Suora salamansuojaus: jos suuri ulkona oleva LED-näyttö ei ole lähellä olevien korkeiden rakennusten suoran salamansuoja-alueen sisällä, salamatangot on asetettava näyttöruudun teräsrakenteen päälle tai lähelle;


2. Induktiivinen salamasuojaus: ulkona oleva LED-näyttövirtasysteemi on varustettava tason 1-2 salamasuojauksella ja signaalipiiri on varustettava merkkivalonsuojalaitteella. Samanaikaisesti konehuoneen sähköjärjestelmä on varustettava tason 3 salamasuojalaitteella.


3. Kaikkien LED-näyttölinjojen (virtalähde ja signaalit) on oltava suojattu ja haudattu;


4. LED-ulkoilmanäytön etuosan ja konehuoneen maadoitusjärjestelmän on täytettävä järjestelmävaatimukset. Yleensä etuosan maadoitusvastuksen on oltava pienempi tai yhtä suuri kuin 4 ohmia ja konehuoneen maadoitusvastuksen on oltava pienempi tai yhtä suuri kuin 1 ohmi.