Miten led-näyttö selviytyy kosteassa ympäristössä

- Jun 20, 2019-

Viime aikoina osa etelästä on vielä sateinen, tuntuu ilmassa voi puristaa vettä, jos pitkän ajan vesihöyryn säilyminen piirilevyllä on helppo aiheuttaa muottipiirilevyä, mikä johtaa suorituskyvyn epäonnistumiseen! Jotta varmistettaisiin, että LED-näytöt voivat paistaa kirkkaasti märällä säällä, meidän on tehtävä hyvää työtä keväällä kosteudenkestävässä työssä.


Vain muutaman askeleen aikana näyttö voi helposti käsitellä kosteutta


1. Valitse hyvä näyttö


LED-näytön kostean kestävyyden ensimmäinen askel on varmistaa, että näytöllä on kostea suoja. Tässä näkökulmasta katsotaan, miten tuote on kostutettu.


Ensinnäkin kaikki näytön saapuvat materiaalit on pakattu tyhjiössä, kosteutta kestävät CARDS-laitteet ja kuivausaine sijoitetaan raaka-aineiden vakaan laadun varmistamiseen, ja varastointikosteutta säädetään sopivassa 30% -60% RH: ssa.


2. Tieteellinen varastointi


Jälleenmyyjille on kiinnitettävä huomiota seuraaviin seikkoihin:


1. Varastointi on sijoitettava kuivaan ja ilmastoituun paikkaan (on suositeltavaa sijoittaa toinen kerros tai toisen kerroksen yläpuolelle), ja se on pehmustettu kuormalavalla tai muilla esineillä. Tuotteet eivät saa olla suorassa kosketuksessa maahan.


2. Kun näyttöruutu on purettu pakkauksesta, kuivausaine on sijoitettava koko laatikkoon. Laatikon sinetöintiin käytetään nauhaa, eikä sitä saa suoraan altistaa ilmalle.


3. Kevyt ja kostea


Loppukäyttäjien on varmistettava, että LED-näyttö tulee palaa vähintään 2-3 kertaa viikossa, vähintään puolen tunnin välein. Kun kytket LED-näytön päälle ja pois päältä, huomiota on kiinnitettävä seuraaviin toimiin: ensin kytke virta päälle, kytke virta päälle ja sammuta sitten virta ja sammuta sitten virta.