Miten Front Service LED -näytöllä on sekä mittakaava että hyöty?

- Jan 25, 2019-

Nykyinen China Front Service LED Näytä yrityksen koko ja voitto eivät ole ristiriidassa, erityisesti nykyisessä kulutuspäivityksessä, ja loppumarkkinat kiinnittävät yhä enemmän huomiota tuotteiden laatuun. Useimmat asiakkaat ovat halukkaampia käyttämään korkeampia hintoja kuin halvemmat ja heikompilaatuiset tuotteet . Osta hyvä tuote, jonka olet tyytyväinen. Tämän suuntauksen mukaan Front Service LED Display -valmistus muuttuu vähitellen kohti huippuluokan valmistusta ja markkinoita, ja tulevaisuudessa se löytää vain oikean polun. Etupalvelun LED-näyttöyritykset voivat myös saavuttaa suuria ja suuria voittoja.

Ja kriittisin kaikista suunnista on tuoteinnovaatio, kuten iPhonen katsotaan määrittelevän uudelleen matkapuhelimen kulutustottumukset. Siitä lähtien matkapuhelin ei ole enää vain viestintäväline kutsumiseen, vaan laite, joka yhdistää viihdettä, viestintää ja jopa toimistoa. Ja verrattuna moniin tuotemerkkeihin ja yli kymmeneen malliin, Applen matkapuhelin on tehnyt tällaiset markkinat muutamilla malleilla, jotka osoittavat huippuluokan tuotemerkkien ja tuotteiden maailmanlaajuista valituksen.

Käännyttäessä nykyiseen Front Service LED Display -markkinoihin Kiinassa pieni piki-markkinat ovat puhkenneet myös monien ongelmien, kuten homogenoinnin, kanssa. Läpinäkyvä näytön markkinat ovat olleet tulessa alle kaksi vuotta, ja se on alkanut hintasodaa Punaisella merellä. Front Service LED Näyttää alan laitteistoinnovaatioiden pullonkaulan, ja ohjelmistoteknologian päivitykset ovat myös hidastuneet. Markkinoiden segmentoinnin tapaa on myös kaventanut ja supistanut jotkin näytön yritykset, jotka haluavat jäljitellä muita tuotteita, ja missä on tulevaisuus. Tärkein tekijä on erilaiset ja yksilölliset tuotteet, jotka luovat tuotenimeä ruudun yrityksiä, joilla on huippuluokan tuotteen arvo ja palvelun arvo.