Kuinka mobiililaitteet ohjaavat langattomasti LED-näyttöjä?

- Nov 28, 2019-

Vastauksena The Timesin kehitykseen matkapuhelimilla ja ipadilla on nyt yhä enemmän tietokonetoimintoja, toisin sanoen matkapuhelimet ja ipadit voivat saavuttaa online-toimiston. Koska matkapuhelimet ja ipadit voivat suorittaa suurimman osan tietokoneen toiminnoista, ei ole vaikea käyttää niitä led-näytön ohjaamiseen. Joten miten he hallitsevat led-näyttöä ja miten se toimii?


Itse asiassa yksi tärkeistä syistä matkapuhelimen ja iPadin led-näytön ohjaamiseen on näiden laitteiden kytkeminen. Joten tarvitsevatko matkapuhelin ja ipad verkkokaapelia yhteyden muodostamiseen kuten tietokoneet? Vastaus on ei, vain WIFI.


I. useita menetelmiä led-näytön hallitsemiseksi matkapuhelimella ja iPadilla


1.1 Langaton WIFI-hallinta


Järjestelmä ottaa matkaviestimen (matkapuhelin, IPAD) ohjauspäätteeksi ja toteuttaa langattoman kaukosäätimen näytön. Kaikkia sen toimintoja voidaan ohjata kosketusnäytöllä. Hylkää perinteinen näppäimistö, hiiri, ohjelmisto laitteiston sijaan.


Toimintaperiaate: lisäämällä langaton reititin tai muita langattomia laitteita, yhdistä käyttäjän alkuperäiseen langattomaan verkkoon, aseta langaton lähiverkko ja integroi verkon ohjauskortti kätevästi langattomaan verkkoon langattoman verkon ohjaamista varten.


Ominaisuudet: Ei johdotusta, helppo asennus ja virheenkorjaus, nopea tiedonsiirto.


Vaadittavat laitteet: verkkosilta, langaton reititin (led-näytön sovellus on valita laite, jossa on vaihdettava antenni, jotta langaton signaali vastaanotetaan tehokkaasti).


Haitat: Viestintäetäisyys riippuu pääasiassa verkkosillan vahvistuskapasiteetista, langattoman reitin viestintäetäisyys on lyhyt, osiosignaali on heikko tai signaalia ei ole. Se sopii lyhyen matkan paikoille, joissa on langaton signaali. Jos näytön sijainti on jo langattoman signaalin peittoalue, se on vielä helpompaa. Yhdistä vain langattomaan reitittimeen, joka on kytketty led-näytön led-ohjauskorttiin, langattomaan verkkoosi, ja voit hallita näyttöä millä tahansa intranetin tietokoneella.


1.2 Langaton RF-ohjaus


Kuinka se toimii: RF-moduulin toinen pää on kytketty ohjaustietokoneeseen ja toinen pää ohjauskortin sarjaporttiin. Kun ohjain on asennettu tietokoneelle, luodaan virtuaalinen sarjaportti ja tiedot lähetetään tämän sarjaportin kautta.


1.3 GPRS-langaton ohjaus


Toimintaperiaate: kun GPRS-moduuli on sähköistetty, se saattaa loppuun Internet-puhelinsoiton prosessin ja muodostaa yhteyden datakeskuksen palvelimeen. Asiakas käyttää palvelinta asiakasohjelmiston kautta, ja palvelin välittää tiedot edelleen.


1.4 4G-verkon täydellinen langaton hallinta


Toimintaperiaate: periaatteessa sama kuin 3G / GPRS.


Ominaisuudet: 4G: n koko netcom (tukena China Mobile, China Unicom ja China Telecom), nopea lähetysnopeus, täysin toteutettu reaaliaikainen hallinta ja kykenevä reagoimaan välittömästi asiaankuuluvaan hallintaan lähettämällä ohjeita.


Ii. Useita matkapuhelimen ja iPadin toimintoja, jotka kontrolloivat led-näyttöä


2.1 graafinen esikatselu ja visualisointi


IPAD: n ohjaamalla LED-näytöllä kaikki toiminnot ovat graafisia, yhdellä silmäyksellä, soittavat matkapuhelinta, IPAD, ohjaavat LED-näyttöä! Ennen vaihtamista on mahdollista esikatsella toistettavaa sisältöä, jotta väärinkäyttö voidaan estää mahdollisimman paljon, turvallinen ja luotettava!


2.2 kirkkautta ja äänenvoimakkuutta voidaan säätää mielivaltaisesti yhdellä näppäimellä


Paikalla vallitsevasta tilanteesta riippuen asiakkaat voivat etäohjata näytön kirkkautta (kirkkaimmasta mustana) ja äänenvoimakkuutta yhdellä napsautuksella iPadilla milloin tahansa, mikä on yksinkertaista ja kätevää. Tärkeää on, että mikään toimenpide ei vaikuta nykyisen näytön runkoon, älä poistu nykyisestä toistosta!


2.3 luettelon muokkaamista tuetaan


Ennen käyttöä tai käytön aikana asiakkaat voivat luokitella, lajitella luetteloita, lisätä tai vähentää tiedostoja ja valvoa ohjelmaa milloin tahansa. Yksi tai luettelosilmukka voidaan asettaa videota toistettaessa.


2.4. Yhden näppäimen kytkin kuvan kuvassa, neljän näytön ja yhdeksän näytön välillä


Yhden ruudun toistotila ja kuva kuvassa (enintään neljä alaruutua, alaruudun vetämis- ja pudotuskoko), neljän näytön, yhdeksän näytön, voit vaihtaa yhdellä näppäimellä, nollan sekunnin viive voi ei tartu; Moninäyttötilassa kaksoisnapsauta mitä tahansa näyttöä siirtyäksesi koko näytöksi ja ikkunaksi (äänen synkronointi).


2.5. Tuet PPT-, Word- ja muita Office-tiedostoja pelattaville


Yllä olevien toimintojen lisäksi langaton ohjausnäyttöjärjestelmä tukee myös Office-tiedostojen normaalia toistoa (mukaan lukien PPT-animaatio), saumatonta vaihtoa Office-tiedostojen välillä ja saumatonta vaihtoa videolla (ts. Se voi tukea suurten videoiden ei-katto-toistoa) tiedostot). Tiedosto voidaan sijoittaa useisiin Windows-järjestelmiin, toisistaan riippumattomiksi, esikatsella siten näyttöä turvallisuuden varmistamiseksi.


2.6. Tekstityksiä voidaan muokata synkronoidusti, ja synkronista ja asynkronista videotallennusta tuetaan


Käyttöprosessissa käyttäjä voi muokata kirjainta synkronoidusti, yhdellä näppäimellä voidaan tallentaa videotallennus, tukea synkronista videotallennusta ja videotallennetta, tallennetut tiedostot voidaan viedä.


2.7. Tuet usean näytön synkronointia


Tämä järjestelmä tukee usean näytön ohjausta. Kytkimen avulla kunkin näytön näyttösisältöä voidaan hallita erikseen, ja moninäyttöinen synkroninen ohjaus voidaan saavuttaa.


2.8 muut toiminnot


Jatka pelaamista sähkökatkon jälkeen: vaikka iPad olisi kytketty pois päältä, näyttö toistuu alkuperäisessä tilassa ilman mustaa näyttöä.


Ulkoiset laitteet: se tukee kameran, DV-, DVD-soittimen, kannettavan ja muiden laitteiden signaalien suoraa kytkemistä ja voi synkronoidusti seurata live-kuvia, jotka voidaan kytkeä yhdellä näppäimellä.


3. Matkapuhelimen ja ipadin yhdistetty ohjaus LED-näyttö


(pääohjausrasia + LED-videoprosessori + WIFI) yhdistelmämallin pääohjausyksikkö voidaan myös korvata hirssilaatikolla. Seuraava pääohjausruutu on esimerkki:


3.1 tärkeimmät toteutetut toiminnot


Kautta matkapuhelin (android, omena) järjestelmä hallita led näytön toistaa puhelimen sisältöä, mukaan lukien tavalliset kuvat, videot ja niin edelleen.


3.2 vaadittavat toiminnalliset laitteet:


1) yksi android / ios-puhelin

2) yksi isäntäsäädin

3) yksi langaton reititin (täytyy muodostaa yhteys Internetiin)

4) yksi LED-näyttöruutu

5) LED-videoprosessori - tukee HDMI: tä tai siihen liittyvää HDMI-muunninta (pääohjausruutu on HDMI-liitäntä)


3.3 laitteiden kytkentä ja valmistelu tiedostojen toistamiseen ennen hallintaa:


1) liitä ensin led-näyttö ja led-videoprosessori normaalisti ja viimeistele virheenkorjaus

2) kytke pääohjauslaatikon HDMI-lähtö LED-videoprosessoriin ja aseta vastaavat asetukset

3) langaton reititin avaa langattoman verkon ja yhdistää puhelimen ja pääohjauslaatikon samaan WIFI-verkkoon

4) järjestelmän mukaan puhelin on asennettu vastaavaan LED-pääohjausjärjestelmän versioon ja kytketty pääohjauslaatikkoon asetusten kautta


Ja varmuuskopioi LED-lavanäytön sisältö puhelimeen etukäteen


3.4 erityiset toimintatavat:


1) pääohjausjärjestelmän kautta matkapuhelimen tai jaetun tietokoneen video tai valokuva voidaan lähettää suoraan isäntäsäätölaatikkoon ylöspäin ja isäntäohjauslaatikko toistaa suoraan valitsemasi video- ja kuvatiedostot vastaanotettuasi

2) se voi myös toistaa erilaisia videoita Internetissä pääohjausruudun kautta