Miten voimme paremmin vähentää ulkona olevien LED-näyttöjen valaistusta?

- Jun 24, 2019-

Mitä työtä voidaan tehdä ulkona olevien LED-näyttöjen valaistuksen vähentämiseksi? Me kaikki tiedämme, että tieteen ja teknologian kehityksen myötä maan saastuminen tulee yhä vakavammaksi. Tämän LED-näytön saastuminen on tietysti myös siinä. Miten voidaan välttää valon pilaantumista ja tehdä ulkoisesta LED-näytöstä todellista etua? Tällä hetkellä voimakkaalla jättiläismäisellä värillä on seuraavat menetelmät:


1. LED-näyttöalue ja asennusasento

Näytön etäisyys ja ympäristön katselun mukaan näytön alue ja sijainti ovat kohtuullisesti suunniteltuja. Pidä näyttö asennettu tiettyyn kaltevuuteen ja säilytä tietty suhteellinen korkeus. Kun näyttö ja pystysuuntainen kaltevuus on <45 °,="" tämä="" vastaa="" paremmin="" ihmisten="" näkökulmaa,="" ja="" se="" voi="" myös="" vähentää="" näytön="" suoraa="" valoa="" sekä="" paeta-valon="" vaikutusta="" ympäröivään=""> Näyttö asennetaan kymmenen metrin korkeudelle maasta, mikä voi vähentää astigmatismin ja suoran valon merkittävää vaikutusta ympäristöön.

 

2. Ohjaa LED-näytön kirkkautta

Me kaikki tiedämme, että ympäröivän ympäristön kirkkaus on suhteellisen alhainen. Monet ihmiset myös vähentävät LED-näytön kirkkautta yöllä kirkkauden säätötekniikan avulla. Joten meidän on säädettävä yksi kirkkaus ja palautettava suunnittelun kirkkaus päivän aikana. Ei vaikuta LED-näytön vaikutukseen, mutta myös vähentää yön LED-näytön saastumista ja säästää paremmin näytön tehoa.

 

3. Toistettavan sisällön kohtuullinen suunnittelu

Koska LED-näytön valon pilaantuminen liittyy läheisesti näytön väriin, videon suunnittelussa on käytettävä korkean puhtauden värejä, käytettävä sekavärejä ja käytettävä pääväreinä vähän puhtautta ja kirkkaita värejä niin paljon kuin mahdollista; edellinen video ja seuraava Videon välisen siirron pitäisi olla hidasta eikä sitä pitäisi käyttää; älä käytä liikaa kuvia salamavaloon.

 

4. Kirkkauden säätöjärjestelmän automaattinen säätö

Tiedämme myös, että ympäristön kirkkaus eri aikoina on myös suhteellisen suuri. Jos näytön kirkkaus on suurempi kuin ympäristö, varsinkin yöllä, voimakas valo aiheuttaa ihmisten silmien sopeutumisen tai Shanghain. Voimme kuitenkin käyttää automaattista kirkkauden säätöjärjestelmää, jotta se voi automaattisesti muuntaa ympäristöön soveltuvan lähetyksen kirkkauden niin, että ulkona oleva LED-näyttö vaikuttaa valaistuksen välttämiseen.