Kuinka ulkona oleva LED-mainosnäyttö voi olla vakaa ja näyttää hyviä vaikutuksia

- Dec 03, 2019-

Uuden aikakauden ulkotiedotusvälineiden rakastettuna LED-ulkomainontanäyttö kasvaa yli 25% vuodessa ulkomainonnan nopean kehityksen ansiosta. Heidän elävän ja todellisen visuaalisen kokemuksensa ansiosta LED-näyttöruudusta on tullut välttämätön osa ulkomainonnan kantoaaltoa. Varsinkin kaupungin kaupallisessa keskustassa, tungosta paikoissa, ulkona led-näyttö on kaikkialla. Ympäristön erityispiirteiden vuoksi ulkona led-näytön suorituskyky- ja laatuvaatimukset ovat paljon korkeammat kuin muilla tavanomaisilla led-näytöillä. Sitten, kuinka ulkoilmanäytön vaatimukset voidaan täyttää, kuinka ulkona johdettu näyttöruutu voi olla vakaa ja tehokas? Tässä on analyysi:


1. Teräväpiirtonäyttö


Ulkona led-näyttö on tärkein videomainonnan kantaja, tarve teräväpiirtonäytön vaikutukselle. Tähän sisältyy korkea resoluutio, korkea kirkkaus, korkea kontrasti jne. Korkea resoluutio varmistaa, että korkealaatuinen mainosnäyttö voidaan esitellä hyvin; Korkea kirkkaus varmistaa, että suora suoran auringonvalon alla oleva kuva voidaan näyttää selvästi; Suuri kontrasti on kuvan väri tasainen, kuva on herkkä voimakas takuu.


2. Alhainen energiankulutus, energiansäästö ja päästöjen vähentäminen


Ulkona olevien led-näyttöjen on noudatettava hallituksen vaatimusta energiansäästöstä ja päästöjen vähentämisestä olla tärkeä standardi valmistuksessa, mukaan lukien virrankulutus, sirontakyky ja asennukseen tarvittava teräsrakenne.


3. Leveä katselualue suuresta näkökulmasta


Ulkona led-näytön päätehtävä on mainonta ja kuvan mainostaminen. Siksi ulkona led-näytön päätavoite on antaa useammalle yleisölle nähdä kuvan. Siinä on suuri kulmamalli, joka kattaa katselukulman mahdollisimman suuressa määrin.


4. Korkea suojaustaso


Sääolosuhteet on otettava huomioon, koska sitä käytetään ulkokäyttöön. Outdoor led -näytön näytön on yleensä saavutettava IP68-suojaustaso sopeutuakseen täysin kaikenlaisiin ankariin sääolosuhteisiin, jotta voidaan varmistaa, että ulkona led-näytön näytöillä on vahva säänkestävyys ja että niitä voidaan käyttää pitkään varmistaakseen suurimman voiton Asiakkaat.


Hyvässä ulkona led-näytössä on oltava ulkomainonnan näyttöratkaisujen lisäksi yhdistelmä edellä mainituista neljästä näkökohdasta, koska tuotteen etuna ei ole vain luottaminen hd-näyttöön, alhainen energiankulutus, hallittavissa oleva säätelyperspektiivi, IP68 suojausluokka jne., joilla on omat vaatimuksensa täydellisemmin, eivät vaikuta esteettisen suunnittelun arkkitehtoniseen ulkonäköön, ulkomainontavälineet esitetään yksinään.