Täydellisen värin LED-näyttö parantaa selkeyttä

- Jun 01, 2019-

Mainos- ja tietopelien päätoimittajana täysvärinen LED-näyttö seuraa yhä enemmän The Timesin trendiä. HD-video voi usein tuoda ihmisille enemmän järkyttävää visuaalista kokemusta, sisältö on todellisempi. Hd-näytön saavuttamiseksi on oltava kaksi tekijää, joista yksi on, että lähde vaatii täyden hd: n, ja toinen on, että näyttö vaatii täyden hd: n tukemista. Itse asiassa täysvärinen LED-näyttö siirtyy myös kohti suurempaa selkeyttä. Sitten, miten voimme tehdä täysvärisen LED-näytön selkeämmäksi? Alla tehdään karkea analyysi.


Paranna värillisen LED-näytön kontrastia


Kontrasti on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka vaikuttavat visuaaliseen vaikutukseen. Yleisesti ottaen mitä suurempi kontrasti, sitä selkeämpi ja houkuttelevampi kuva on, ja kirkkaampi ja kirkkaampi väri on. Korkea kontrasti on erittäin hyödyllinen kuvan määrittelyyn, yksityiskohtiin ja asteikkoon.


Joissakin tekstissä, joissa on suuri mustavalkoinen kontrasti- ja videonäyttö, suurikontrastinen täysvärinen LED-näyttö tarjoaa etuja mustavalkoisessa kontrastissa, selkeydessä, koskemattomuudessa ja muissa näkökohdissa. Kontrastilla on suurempi vaikutus dynaamiseen videonäytön tehoon. Koska valo ja tumma muunnos dynaamisissa kuvissa on suhteellisen nopea, sitä suurempi on kontrasti, sitä helpompaa on ihmisten silmien erottaa tällainen muuntoprosessi. Itse asiassa täysvärisen LED-näytön kontrastin parantaminen on pääasiassa täyden värillisen LED-näytön kirkkauden parantaminen ja näytön pinnan heijastavuuden vähentäminen. Kirkkaus ei kuitenkaan ole korkeampi, sitä parempi. Päinvastoin, se palaa. Täysvärinen LED-näyttö LED-paneeli ja LED-valoa lähettävä putki on erityisesti käsitelty, mikä voi vähentää LED-paneelin heijastavuutta ja parantaa täysvärisen LED-näytön kontrastia.


Paranna värillisen LED-näytön harmaata tasoa


Harmaa taso viittaa kirkkaustasoon, joka voidaan erottaa pimeimmältä kirkkaimmaksi täysvärisen LED-näytön yksittäisen ensisijaisen värin kirkkaudessa. Mitä suurempi on täysvärisen LED-näytön harmaa taso, sitä rikkaampi väri on ja sitä kirkkaampi väri on. Päinvastoin, näytön väri on yksi, muutos on yksinkertainen. Harmaatason parantaminen voi parantaa värien syvyyttä merkittävästi, jolloin kuvan värin näyttötaso kasvaa geometrisesti. LED-harmaasävykontrollin taso on 14 bittiä ~ 16 bittiä, joten high-end-näyttötuotteiden kuvatason tarkkuus ja näytön teho ovat saavuttaneet maailman edistyneen tason. Laitteistoteknologian kehittyessä LED-harmaa taso kehittyy edelleen korkeampaan valvontatarkkuuteen.


Pienennä täysvärisen LED-näytön pistekohtaa


Täydellisen värillisen LED-näytön pistemäärän kaventaminen voi parantaa sen määritelmää. Mitä pienempi täyden värillisen LED-näytön pistekorkeus on, sitä herkempi on näytön näyttö. Kuitenkin tässä vaiheessa, on oltava kypsä teknologia ydin tukea, sen panos kustannukset ovat suhteellisen suuria, tuotannon täysvärinen LED-näyttö hinta on myös korkea, mutta onneksi markkinat ovat nyt siirtymässä kohti pieni välimatka LED-näyttö kehitystä.