Edessä palvelualalla LED näyttö uusi suosikki

- Jan 25, 2019-

Viime vuosina teollisuuden kehitys on välttämätöntä, innovatiivinen langaton palvelu LED-näyttö ei enää täytä teollisuuden tarpeisiin. Special muotoinen irtoseinä kerroin ulkoasun ansiosta saavuttaa useita muutoksia edessä palvelu LED-näyttö. Mallinnus, mutta pitkään ennen, johti muotoinen näytöt koottiin perinteinen suorakulmainen tasainen moduulit tai reunus, kuten yhteisen kaareva näytöt ja pyöreä näytöt. Kuitenkin jos langaton palvelu-LED-näyttö on pieni kaari ja Näytä lomake on monimutkaisempi tapauksessa yhteinen ja reunat muotoinen moduuli ei voi ratkaista sauma ja tasaisuus, aiheuttaa edessä palvelu LED Display näyttää epäjohdonmukaisuus ja mosaiikki. Aamiainen palvelu LED-näyttö on huono kokonaisvaikutus, ja ”joustava palvelu LED näytettävien” on syntynyt tämän ongelman ratkaisemiseksi.

On selvää, monia etuja langaton palvelu LED-näyttö ei tavallinen kaareva edessä palvelu LED näyttö. Pehmeä moduuli LED muotoinen näytön yhteyden pinta on erilainen kuin perinteinen aamiainen palvelu LED-näyttö. Perinteinen PCB board on valmistettu lasi kuitua ja joustavien moduulien varustettu luja magneettisydän core yhteyden laite tehty joustava eristävä perusta. Joustava FPC-piirilevy, maski ja muodostuvan kotelon on valmistettu korkean lämpötilan vastustuskykyisten ja mutka vastustuskykyisten silikonista, joka on luja paine vastarintaa ja anti vääristymä kyky, ja voi täysin ratkaista eri ” kääntämällä kulmat ja nurkat ”. Useimmat asennustapoja ovat pääasiassa magneettinen sarakkeen imu ja asennustapa ”lastaus-ja valmiita” hyväksytään, thats, muodon mukauttaminen on valmis mukaan asiakkaan vaatimukset ja suora adsorptio voidaan toteuttaa ymmärtää yksivaiheinen asennus. Magneettinen imu asennustapa on yhtä helppoa kuin perinteisen Sisäuima näytön asennus järjestys ja yhteys viiva laatikkomainen yhdistetty nopeus yhteinen, joka on vakaa ja luotettava.

Nykypäivän tuotteen homogenisointi ja enemmän tänään vakava, pienten ja keskisuurten edessä palvelu LED-näyttö yritysten täytyy tehdä ainutlaatuinen tapa selviytyä ja joustava palvelu Front LED-näyttö on erittäin muokattavaksi. Voidaan mielivaltaisesti muotoinen, tämä on todella ”työkalu” saavuttamiseksi eri luova.