Edessä LED-näyttö Control System teknologia palveluinnovaatioiden

- Jan 25, 2019-

Kehityksen edessä palvelu LED-näyttö on käynyt läpi kolme vaihetta yksivärinen, dual pääväri ja täysi aamiainen palvelu LED-näyttö. Tämän kehitysprosessin edessä palvelu LED-näyttö-ohjausjärjestelmä on myös tehty kehitysprosessia alhainen harmaa taso 4 bittinen jopa 16-bittinen Harmaa asteikko, joka tekee dynaaminen näyttö vaikutuksen edessä palvelu LED-näyttö parantaa edelleen. Ymmärtäminen uusien tekniikoiden kehittämistä edessä palvelu LED-näyttö valvontajärjestelmän avulla tietoisuutta edessä palvelu LED-näyttö tuotteet.

Ensinnäkin nopeus uutta teknologiaa ja uusia tuotteita edessä palvelu LED-näyttö valvontajärjestelmän on huomattavasti nopeutettu: uutta teknologiaa ja uusia tuotteita tuodaan jatkuvasti markkinoilla, mikä osoittaa, että valvontajärjestelmän jatkuvasti parantamaan ja teknologia on yhä enemmän täydellinen. Homogenisoinnin laitteisto ja tekniikka, tulevan valvontajärjestelmän lähentymisen enemmän keskitytään ohjelmistojen kehittäminen ja kilpailua painopiste on myös laitteiston ja ohjelmiston kilpailulle.

Nykyisen valvonnan järjestelmän suorituskyky ja luotettavuus on parantunut huomattavasti verrattuna aiemmin valvontajärjestelmiä. Edessä LED näyttö loppupään valvoa alun perin käytetty perinteisen ohjausvirtapiirit. Teknologian jatkuva parantaminen ja ohjaus sirut soveltamisen valvontajärjestelmän hyväksyy yleensä LED ASICs, joka perustuu ominaisuudet LED-näyttö, harmaasävy ja pikseleitä valvoa ja säätää, joka parantaa näytön kirkkauden ja värien tehosteita. Teknisellä tasolla ja edullisten LED valvonta siru tuotteet ovat pääasiassa ulkomaille. On myös joitakin valmistajien Kiinassa, jotka kehittävät ja valmistavat edessä palvelu LED-näyttö ohjausvirtapiirit. Suorituskyvyn matkustajasta kestää aika edistää niitä.