Front Service LED -näytön ohjausjärjestelmän älykkyys tulee tulevan kehityksen painopisteeksi

- Jan 25, 2019-

Front Service LED Display -tekniikan jatkuvan kehittämisen ja edistyksen myötä Front Service LED Display on pystynyt kilpailemaan LCD- ja DLP-tuotteiden kanssa markkinoilla. Alusta alkaen se voi näyttää vain yhden värin, fontin, ja nyt se voi näyttää multimediatietoja, kuten kuvia, videoita, 3D-animaatioita jne. Se voi myös olla vuorovaikutuksessa ihmisten näyttöjen kanssa. Front Service LED -näytönohjausjärjestelmän älykäs eteneminen on hämmästyttävää. Front Service LED Display -liiketoiminta siirtyy karkeasta kehityksestä hienostuneeseen tuotantoon. Uudelleenjärjestelyn vauhti kiihtyy. Keskittymän kasvu on synnyttänyt suuria yrityksiä ja laadukkaita tuotemerkkejä. Tulevaisuudessa teollisuus keskittyy ja malli muuttuu edelleen.

Etusivu Älykkäät sovellukset Nykypäivän teknologian tutkimus ja kehitys tekevät "älykkäästä" käden ulottuvilla. Ihmisten elämässä yhä useammat automaatiot ja älylaitteet eivät ole vain käteviä, vaan myös antavat käyttäjille ainutlaatuisen kokemuksen. Kotitiedustelusovelluksen osalta on joitakin Front Service LED -näytön älykkäät tuotesovellukset markkinoilla, mutta se ei ole tarpeeksi ihanteellinen markkinoiden ja käyttäjien tarpeiden täyttämiseksi. Älykkäiden sovellusten näkökulmasta tulevan etupalvelun LED-näyttö on kuitenkin mahdotonta hallita järjestelmän älykästä soveltamista koko perhe-elämässä. Tässä suhteessa olemme tehneet joitakin rohkeita olettamuksia aikojen suuntauksen mukaisesti. Kun ensimmäinen aamuauringo paistaa huoneeseen, läpinäkyvä etupalvelun LED-näyttö on ikkuna, joka tunnistaa huoneen huoneen sisällä ja sen ulkopuolella ja ohjaa sitten ilmastointilämpötilan pitämään huoneen miellyttävänä.

Seinän kello on valtava etupalvelun LED-näyttö, joka voi automaattisesti ilmoittaa ajasta ja antaa sinulle herätyskellon herätyspalvelun, joka on tehtävä vain ääniasetusten avulla. Makuuhuoneen kaapin älykäs näyttö voi toimia peilinä. Kaikkien kaapissa olevien vaatteiden näyttö näkyy näytöllä vain yhdellä napsautuksella, ja näet sen vaikutuksen näytöllä. Etupalvelun LED-näyttö Ohjausjärjestelmä Älykkäät tuotteet WC: t, suihkut, pesukoneet ja pesuallas ovat kaikki käyttäjäystävällisiä. Näyttö on sileä ja läpinäkyvä, mikä voi tunnistaa käyttäjän fyysiset muutokset ja käyttövaatimukset.