Viisi led-näytön asennustekniikkaa

- Apr 13, 2020-

LED-näytön asentavan insinöörin on oltava hyvä tekniikka. Normaalitilanteessa seuraavat viisi pistettä on hallittava, jotta asiakas saa tyydyttävimmät tulokset.


1. Alustava tutkimus on tärkeämpää. Näytön runko tulee suunnitella rakennuksen mukaan. Asennuspaikan ja näytön rungon kohtuullinen yhdistelmä on ensimmäinen vaihe LED-näytön asennusprosessissa.


2. LED-näytön rungon asentaminen, asiakkaat voivat tietää teräsrakenteen rakenteen, eivät yleensä tiedä paljoa LED-näytön johdotuksista ja liitoksista, joten ammattimaisen insinöörin on opastettava ja toisen osapuolen lopullinen näytön operaattori vaaditaan osallistumaan Lisätietoja näytöstä.


3. Teräskehyssuunnittelu, yleensä 3 - 5 päivän kuluessa sopimuksen allekirjoittamisesta, LED-elektronisen näytön asennusinsinööri suunnittelee teräsrunkorakenteen paikan päällä vallitsevan tilanteen ja LED-näytön todellisen tilanteen mukaan ja toimittaa sen rakennuspuolue. Kun rakennusalan osapuoli on saanut piirustuksen, ostat piirroksen mukaiset materiaalit ja suunnittelet teräsrakenteiden tuotannon.


4. LED-näytön tekninen koulutus: Näytön tuotantoprosessin aikana asiakkaat voivat lähettää ihmisiä LED-näyttöjen valmistajiin oppimaan LED-näyttöjen käyttöä ja yksinkertaista vaihtotekniikkaa.


5. Laske näytön ja jakelulaitteiden teho. Asennuksen varhaisessa vaiheessa näytön ja jakelukaapin virrankulutus on suunniteltava. LED-näytön valmistaja laskee todellisen virrankulutuksen näytön todellisen tilanteen mukaan. Yhteistyö rakennuspuolueen kanssa.