Kahdeksan suurta vaikutusta led-helmiin led-näytössä

- Jul 16, 2019-

Monet asiakkaat ymmärtävät, että led-lampunhelmi (jota kutsutaan myös led-siruksi) on erittäin tärkeä led-näytön peruslaite, jolla on ratkaiseva rooli suorituskyvyssä. Kuitenkin useimmat ihmiset tietävät vain tämän käsitteen, joten mikä vaikutus lyijypallolla on led-näytöllä? Ei ole paljon, jotka voidaan selvästi erottaa, joten tässä on yksityiskohtainen esittely kahdeksasta johtavista helmien johtavista näytöistä.


Johdettujen helmien kahdeksan suurta vaikutusta led-näyttöihin


Perspektiivivaikutus


LED-näytön katselukulma riippuu LED-helmen näkökulmasta. Tällä hetkellä useimmissa ulkokäyttöisissä näytöissä on vaakasuuntainen katselukulma 100 °. , pystysuora näkökulma 50 °; Elliptinen LED ja sisäinen näyttö ovat 120 ° vaakasuorassa ja pystysuorassa. Laastarin LED. Erikoisuutensa vuoksi pikaväylän näyttöruutu valitaan yleensä 30 °: ssa; Pyöreä LED, jossa näkymä Kulma on riittävä. Jotkut korkeat rakennukset vaativat enemmän pystysuoraa katselua. Näkymäkulma ja kirkkaus ovat keskenään ristiriitaisia, suuri näkökulma vähentää väistämättä kirkkautta. Perspektiivin valinta riippuu erityisestä tarkoituksesta.


Kirkkauden vaikutus


LED-kirkkaus on tärkeä näyttö näytön kirkkaudelle. Mitä suurempi LED-valoisuus, sitä suurempi on virran käyttö, mikä on hyvä säästämään virrankulutusta ja pitämään LED vakaana. Ledillä on erilaiset kulma-arvot. Kun sirun kirkkaus on asetettu, sitä pienempi kulma on, sitä kirkkaampi LED, mutta mitä pienempi näytön kulma. Yleensä on valittava 100 asteen LED, jotta varmistetaan riittävä näyttö katselunäytön kulmassa. Eri etäisyyksiä ja eri näkökenttää edustavien näyttöjen osalta kirkkauden, kulman ja hinnan välillä olisi oltava tasapaino.


Vikojen määrän vertailu


Koska täysvärinäyttö koostuu kymmenistä tuhansista tai jopa sadoista tuhansista pikseleistä, jotka koostuvat punaisista, vihreistä ja sinisistä ledeistä, minkä tahansa värivalon vika vaikuttaa näytön yleiseen visuaaliseen tehoon. Yleisesti ottaen alan kokemuksen mukaan vikojen määrä ei saa olla yli 3/10000, ennen kuin LED-näyttö alkaa asentaa ja ikääntyä 72 tuntia ennen lähettämistä (viittaa LED-lampun helmen aiheuttamaan virheeseen).


Antistaattinen kapasiteetti


LED on puolijohdelaite, joka on herkkä staattiselle sähkölle ja aiheuttaa helposti staattista sähkövirhettä. Siksi antistaattinen kyky on erittäin tärkeä näytön elämässä. Yleisesti ottaen LED-elimen sähköstaattisen testin vikajännitteen ei pitäisi olla pienempi kuin 2000 V.


Led-helmillä on suora vaikutus LED-näyttöön


LED-laitteiden teoreettinen käyttöikä on 100 000 tuntia, mikä on paljon pidempi kuin LED-näytön muiden osien käyttöikä. Siksi niin kauan kuin LED-laitteiden laatu on taattu, työvirta on sopiva, PCB-jäähdytyssuunnittelu on kohtuullinen, ja näytön tuotantoprosessi on tiukka, LED-laitteet ovat yksi näytön kestävimmistä osista.


LED-laitteiden osuus LED-näytön hinnasta on 70%, joten LED-laitteet voivat määrittää LED-näytön laadun. Kiina on johtava LED-laitteiden valmistaja ja LED-näyttöjen kokoontumispaikka. LED-näytön korkeat tekniset vaatimukset ovat tulevaisuuden kehityssuuntaus. LED-näytön korkeat laatuvaatimukset eivät liity vain LED-näyttöjen valmistajien suuntaukseen, vaan myös LED-näyttölaitteiden valmistajien kehitykseen. LED-laitteista, joilla edistetään Kiinan muuttumista johtavaksi LED-näyttöjen valmistajaksi johtavaksi LED-näyttöjen valmistajaksi.


Vaimennusominaisuus


LED-näyttö näkyy pitkän työajan jälkeen kirkkauden heikkenemisenä ja näytön värin epäjohdonmukaisena ilmiönä, mikä johtuu pääasiassa LED-laitteen kirkkauden vaimennuksesta. LED-kirkkauden vaimennus vähentää koko näytön kirkkautta. Punaisen, vihreän ja sinisen LED-kirkkauden vaimennuksen amplitudin epäjohdonmukaisuus aiheuttaa LED-näytön värin epäjohdonmukaisuuden, joka on usein ilmiö, että näyttö viettää. Laadukkaat LED-laitteet voivat ohjata kirkkauden vaimennusta. Valaistusstandardin mukaan 20 mA huoneenlämmössä 1000 tunnin ajan punaisen vaimennuksen tulisi olla alle 2%, ja sinisen ja vihreän vaimennuksen tulee olla alle 10%. Siksi sininen ja vihreä LED ei saa käyttää 20 mA: n virtaa näytön suunnittelussa, ja on parasta käyttää vain 70–80% nimellisvirrasta.


Punaisen, vihreän ja sinisen LED-ominaisuuden lisäksi vaimennusominaisuuksiin vaikuttavat virran, PCB: n lämmönpoistosuunnittelun ja näyttöympäristön lämpötilan käyttö.


koko


LED-laitteiden koko vaikuttaa LED-näytön pikselien etäisyyteen eli resoluutioon. 5 mm: n soikeaa lamppua käytetään pääasiassa ulkokäyttöön, kun P16, 3 mm: n soikea lamppu käytetään pääasiassa P12.5-, P12- ja P10-näyttöjen ulkonäyttöön, tyyppi 3528-patch-LEDiä käytetään lähinnä P6- ja P8-näytön sisäkäyttöön, tyyppi 2020 Patch-LEDiä käytetään pääasiassa P2: n ja P3: n sisäkäyttöön, jne. Jatkuvan pistevälin lähtökohtana LED-laitteiden koko kasvaa, mikä voi lisätä näyttöaluetta ja vähentää rakeisuutta. Mustan alueen vähenemisen vuoksi kontrastia kuitenkin pienennetään. Päinvastoin, LED-koko pienenee, vähentää näyttöaluetta, kasvaa rakeisuutta, kasvaa mustaa aluetta ja lisää kontrastia.


Koko näytön johdonmukaisuus


Täysvärinäyttö koostuu useista punaisista, vihreistä ja sinistä LED-pikseleistä, ja kunkin värilevyn kirkkauden ja aallonpituuden johdonmukaisuus määrittää koko näytön kirkkauden, valkotasapainon johdonmukaisuuden ja kroma-yhdenmukaisuuden. Yleisesti ottaen näyttövalmistajat vaativat laitteiden toimittajien antamaan 5 nm: n aallonpituusalueen ja 1: 1,3 -valoisuusalueen ledeille, jotka laitteen toimittajat voivat luokitella spektrierottimien kautta. Jännitteen johdonmukaisuutta ei yleensä tarvita.


LED-kulman takia täysvärinen LED-näyttö on myös visuaalisen kulman suunta, suora suorituskyky on eri näkökulmista, sen kirkkaus kasvaa tai laskee. Tällä tavoin punaisen, vihreän ja sinisen LED-lampun helmien koherenssi vaikuttaa vakavasti valkotasapainon johdonmukaisuuteen eri kulmissa ja vaikuttaa suoraan LED-näytön videon värin uskollisuuteen.


Punaisen, vihreän ja sinisen johtaman kirkkauden muutosten yhdenmukaisuuden varmistamiseksi eri näkökulmista johtavat näytönvalmistajat tarvitsevat tiukkaa tieteellistä suunnittelua pakkauslinssien suunnittelussa ja raaka-aineiden valinnassa, joka riippuu pakkausten toimittajien teknisestä tasosta. Jos LEDin kulmakonsistenssi ei ole hyvä, koko näytön valkotasapainoteho eri kulmissa on huono. LED-lampun helmen kulmakonsentraatiota voidaan mitata LED-kulma-kattavalla testerillä, joka on erityisen tärkeää huippuluokan LED-näytölle.