Kahdeksan LED-näyttötaulun laadunvarmistustekniikkaa

- May 15, 2019-

Näyttötekniikassa nestekidenäyttö koostuu nestekidenäytöstä ja LED koostuu LED-näytöstä. Jokainen LED-digitaalisen näytön pikseli on valoa lähettävä diodi (LED). Tässä on kahdeksan LED-näytön laudan laadunvarmistustekniikkaa.


Kahdeksan LED-näyttötaulun laadunvarmistustekniikkaa


Jotta LED-näyttöjä voitaisiin tuottaa laadukkaasti, tekninen valvonta on tehtävä seuraavissa seikoissa:


1, anti-staattinen LED-näyttö elektroninen näytön kokoonpano tehdas olisi hyvä antistaattinen toimenpiteitä. Erityiset antistaattiset kentät, antistaattiset lattiat, antistaattiset juottimet, antistaattiset radioasemat, antistaattiset renkaat, antistaattiset vaatteet, kosteuden säätö, laitteiden maadoitus (erityisesti leikkuukone) ovat perusvaatimuksia, ja niitä käytetään sähköstaattinen laite testataan säännöllisesti.


2. Kuljettajan piirisuunnittelu ohjainpiirilevyn asettelu, joka ohjaa IC: tä led-näyttömoduulissa, vaikuttaa myös ledin kirkkauteen. Koska taajuusmuuttajan IC-lähtövirta kulkee liian pitkälle PCB-levylle, jännitehäviö siirtoreitillä on liian suuri, mikä vaikuttaa LED: n normaaliin käyttöjännitteeseen ja vähentää sen kirkkautta. Usein havaitsemme, että LED-näyttömoduulin ympärillä oleva ledin kirkkaus on keskusta alhaisempi, mikä on syy. Siksi näytön kirkkauden johdonmukaisuuden varmistamiseksi on tarpeen suunnitella käyttöpiirin jakokaavio.


3. Suunnitteluvirran nimellisvirran nimellisvirta on 20 mA, ja yleisesti suositellaan, että sen suurin käyttövirta ei ylitä 80% nimellisarvosta. Erityisesti pienellä pisteellä varustetulla näytöllä nykyinen arvo on vähennettävä huonojen jäähdytysolosuhteiden vuoksi. Kokemuksen mukaan punaisen, vihreän ja sinisen LED-vaimennuksen nopeuden epäjohdonmukaisuudesta johtuen sinisen ja vihreän LED: n nykyinen arvo tulisi pienentää erityisesti, jotta valkotasapaino säilyy yhtenäisenä näytön pitkän käytön jälkeen.


4. LED-valot, joissa on samanväriset eri kirkkaustasot, on sekoitettava, tai valot voidaan sijoittaa erillisen lain mukaan laaditun lampun asettamiskaavion mukaisesti, jotta varmistetaan kunkin värin kirkkauden yhtenäisyys koko näyttö. Jos tässä prosessissa ilmenee ongelmia, näytön paikallinen kirkkaus on epäjohdonmukainen, mikä vaikuttaa suoraan led-näytön näyttötehoon.


5. Säädä lampun pystysuunta. Suoraan liitäntävalaisimeen tarvitaan riittävästi teknologiaa sen varmistamiseksi, että LED on kohtisuorassa piirilevyyn, kun se kulkee uunin läpi. Kaikki poikkeamat vaikuttavat jo asetettuun LED-kirkkauteen, kirkkauden epäjohdonmukaisuuteen.


6, aaltojen juottamislämpötila ja -aika ovat välttämättömiä aallonharjan hitsauslämpötilan ja uuniajan valvomiseksi, suositellaan seuraavaksi: esilämmityslämpötila 100 ℃ + / - 5 ℃, korkein ei ylitä 120 requirement, ja esilämmityslämpötilan nousun vaatimus on sileä, hitsauslämpötila on 245 5 + 5 ℃, hitsausaika ei viittaa korkeintaan 3 sekuntia, kun uunin värähtely tai shokki-LED-valo välttää kaikin keinoin normaaliin lämpötilaan saakka. Wave-juotinkoneen lämpötilaparametrit, jotka testataan säännöllisesti, jotka määräytyvät LED-laitteen ominaisuuksien, liian kuumien tai vaihtelevien lämpötilojen perusteella, vahingoittavat suoraan LEDiä tai aiheuttavat LED-laatuongelmia erityisesti pienikokoisille, kuten 3 mm: n pyöreälle ja soikealle LEDille.


7, virtuaalinen hitsausohjaus led-näyttö johti ei ole kirkas, on usein yli 50% todennäköisyydestä erilaisten virtuaalihitsauksen aiheuttamien, kuten led-virtuaalinen hitsaus, IC-pin virtuaalinen hitsaus, linja-pin virtuaalinen hitsaus ja pian. Näiden ongelmien parantaminen edellyttää tiukkaa prosessin parantamista ja laadun tarkastusta. Myös tärinätesti ennen toimitusta on hyvä testimenetelmä.


8. LED-lämmöntuotantomalli tuottaa lämpöä, kun se toimii, ja liian korkea lämpötila vaikuttaa LED-vaimennuksen nopeuteen ja vakauteen. Tämän vuoksi PCB-levyn lämpöhäviö ja ilmanvaihto sekä lämmönpoistosuunnittelu vaikuttavat LED-suorituskykyyn.