Etuosan ylläpitävän LED-näytön ja takimmaisen huollon välinen ero

- Apr 16, 2020-

Vuosikymmenien kehitystyön jälkeen LED-näyttötuotteita kilpailusta on vähitellen tullut kovaa. Tuotteita päivitetään jatkuvasti, tekniikoita päivitetään jatkuvasti iteratiivisesti, ja energiansäästöstä, ympäristönsuojelusta ja älykkyydestä on tullut tuotekehityksen yleinen suuntaus.


Etuhuolto-LED-näyttö, syntynyt kipupisteiden ratkaisemiseksi!


LED-näyttöä on vaikea ylläpitää, ja siitä tulee tuskakohta monille asiakkaille. Sisä- ja seinäasennusta käyttäville asiakkaille huoltotöistä tulee erittäin vaikeita, mikä voidaan kuvata kokonaisuutena. LED-näyttötuotteiden on paitsi vastattava standardointia myös yksinkertaistamista, jotta voidaan vastata kasvavaan joukkomarkkinoiden kysyntään.

front remove led display

(Poista led-moduulin edestä edestä)


Esihuoltoa edeltävän LED-näytön tulo ratkaisi tarkkaan monimutkaisen ylläpidon kipupisteet. Kun käytät etusijalla olevaa LED-näyttöä, kun näytön virhe ilmenee, avaa se näytön etuosasta korjataksesi tai vaihtaaksesi ongelmamoduuli, mikä tekee LED-näytön ylläpidosta helpompaa kuin koskaan.


Mitä eroa etupuolen LED-näytön ja takahuollon välillä on?


Huollossa LED-näytön huoltomenetelmät jaetaan pääasiassa etu- ja takahuoltoon. Mikä on ero näiden kahden ylläpitomenetelmän välillä?


Etuosan ylläpito: Etuosan ylläpidon tärkein piirre on tilan säästö. Sisätiloihin tai upotettuihin tai seinäasennuksiin tila on erittäin kallis, joten huoltokanaville ei jää liian paljon paikkoja. Siksi etuosan ylläpito voi vähentää huomattavasti LED-näyttörakenteen kokonaispaksuutta, joka ei vain integroidu hyvin ympäröivään rakennusympäristöön, vaan myös säästää tilaa ja varmistaa samalla efektin. Tällä rakenteella on kuitenkin erittäin korkeat vaatimukset laitteen lämmönpoistotoiminnolle.


Huolto-ohjeet: Suuremman huollon jälkeisestä etuna on, että hinta on hieman alhaisempi, mikä sopii katto-, pylväs- ja muihin asennusskenaarioihin, ja tarkastus ja ylläpito ovat käteviä ja tehokkaita. Niille isoille LED-näyttöruuduille, jotka on asennettu rakennuksen ulkoseinään, on suunniteltava huoltokanava, jotta huoltohenkilökunta voi suorittaa huoltoa ja tarkastusta näytön rungon takaa.


JCDads-etuosan ylläpito-LED-näyttö - enemmän kuin pelkkä etuhuolto


JCDads 0010010 # 39: n edessä oleva ylläpito-LED-näyttö on mullistanut huoltomenetelmän. Verrattuna perinteiseen kaapin takahuoltoon, 0010010 nbsp: hen perustuva etuhuolto; yksikkömoduuli on tehokkaampi. Aseta ja käännä eteenpäin näkymättömästä huoltoreiästä käyttämällä Gram Light -apua erityisellä kuusioavaimella. Moduulin takana oleva lukko aukeaa vastaavasti. Moduuli voidaan helposti purkaa ja ylläpitää muutamassa sekunnissa.


LED-näytön ylläpito edessä ei ole vain helppo ylläpitää, vaan se on myös paljon kevyempi ja ohuempi kuin perinteinen LED-näyttö. Yhden kaapin enimmäispaino on vain 26 kg. Näyttöruudun takana ei tarvita erityistä huoltokanavaa, mikä sopii erityisen hyvin asennusympäristöihin, joissa on rajoitetusti tilaa, tai seinälle kiinnitettäviin näyttöihin. Koska huoltokanavaa ei tarvita, tilavaatimusta voidaan vähentää huomattavasti.


JCDads-laitteiden edessä olevat ylläpitomoduulit ovat kaikki 320 × 320 mm -kokoisia, mikä yksinkertaistaa huomattavasti näytön suunnittelua. Kun käytetään autoluokan vesitiivistä kumirengasta, vedenpitävä suorituskyky on erinomainen. Lisäksi etuosan ylläpitävän LED-kaapin takaosaan suljettuun muotoiluun perustuen takaoven tilarajoitus poistuu, ja koko näyttö voi olla mielivaltaisen suuri, mikä rikkoo perinteisen etuhuoltokaapin kokorajoituksen.


Etuosan suunnittelusta on tulossa tärkeä suuntaus LED-näyttöjen kehittämisessä. Huoltoa edeltävät LED-näytöt ovat myös täynnä laajoja markkinanäkymiä, tuoden asiakkaillemme poikkeuksellisen visuaalisen kokemuksen ja aivan uuden käyttökokemuksen.