Yhdistä todelliset sovellusvaatimukset valitsemalla oikea LED-näyttö

- Apr 16, 2019-

Eri LED-näytöillä on erilainen ominaisuus, joten käyttäjän tulee yhdistää todelliset sovellusvaatimukset valita oikea LED-näyttö, kun ne ostetaan.
Yleisesti ottaen: aseman 、 laituri 、 sisäänkäynnin suuret markkinat 、 suu hissin virtauksen opas, voit käyttää .05.0 yhden värin led-näyttö , se on etuja, kuten: alhainen hinta, selkeästi näyttää tekstiä ja helppo hallita .
Paikan, jossa näytetään yrityskuva other mainonta ja muut sovellukset, kuten pankin 、 kaupalliset markkinat, jos alhaisin hinta on tärkein, voit käyttää .73,75-kaksoisvärinäytettä; Jos näyttötehosteita koskevat vaatimukset, voit valita φ5 täyden värillisen ledin .
Suurten alueiden sovelluksissa, kuten salissa, voit valita hall5-kaksoisvärinäytön. Jos näyttötehosteita koskevat vaatimukset, voit valita φ10- värillisen ledin näytön .
Pankeille, postipalveluille, sähkö- ja muille liike-elämän salin palveluille, joilla on määritelty funktio, oli tapana käyttää tarroja, mutta hyvin epäkelpoisia. Nyt voit käyttää φ3- tai φ5- ohjattua paneelinäyttöä , voi muuttaa ikkunan huoltotoimintoa milloin tahansa.