Siviilimarkkinat - hienon pitch-led-näytön tähtimeri

- Mar 01, 2021-

Vuoden 2021 avainsanojen ennustamistakseen listalla on oltava pienipituisia LED-näppäijiä. Ammattimaisten näyttömarkkinoiden yleisen rauhallisen suorituskyvyn vuoksi pienipituisten LED-tyynyjen voidaan sanoa kantavan kaupallisten näyttömarkkinoiden suurimmat odotukset.

2

Merkityksellisten markkinatutkimustietojen mukaan, kun LED-näyttöjen kysyntä vuokramarkkinoilla, HDR-markkinasovelluksissa, vähittäiskaupoissa ja konferenssihuoneissa kasvaa, globaalit LED-näyttömarkkinat nousevat 9,349 miljardiin Yhdysvaltain dollariin vuonna 2022. Markkinoiden laajuus 2 miljardista Yhdysvaltain dollarista lähes 10 miljardiin Yhdysvaltain dollariin kapasiteetissa, markkinoiden kasvuvauhti nousi 28 prosenttiin. Jos yleinen markkinaympäristö ei ole optimistinen, on todellakin häikäisevää pystyä säilyttämään näin hämmästyttävä kasvuvauhti.


"Vuoden 2020 Kiinan kaupallisen näytön valkoisessa kirjassa" huomautettiin, että raivoavan maailmanlaajuisen epidemian aikana vuoden 2020 kolmella ensimmäisellä neljänneksellä kotimaiset pienipituiset LED-pyyhkeet saavuttivat kasvua trendiä vastaan. Asennettu pinta-ala oli 201 000 neliömetriä, kasvua 41 % vuodentakaista verrattuna, ja myynti oli 7,526 miljardia yuania, kun se oli vuosi sitten. Kasvua 8,7 prosenttia. Vuosittaisen myynnin arvioidaan olevan yli 10 miljardia.


Monilla osa-aloilla myös pienipituiset LED-näytet kasvavat trendiä vastaan. Esimerkiksi vuoden 2020 kolmen ensimmäisen neljänneksen aikana pienipituisten LED-näyttöjen osuus suuren hallituksen (valtion ministeriöt, julkiset palvelut ja yleinen turvallisuus) markkinaosuutta oli 62,8 %. Samaan aikaan kotimaisen epidemian tehokkaalla hallinnan myötä älykkäiden kaupunkien ja älykkään liikenteen rakentaminen on edelleen täydessä vauhdissa suunnitellusti. Pienipituisten LED-tuotteiden kysyntä näillä alueilla ei ole vähentynyt merkittävästi, ja osa on kasvanut.


Otetaan esimerkiksi komento- ja ohjauskeskus. Vuoden 2020 ensimmäisellä puoliskolla voitettiin 7 362 hanketta, mikä on 44 %:n kasvuvauhti. Erityisesti epidemian jälkeen kotimaisen komento- ja ohjauskeskusjärjestelmän kysyntä toi mukanaan uuden huipentuman, ja pienipituinen LED nousi lisämarkkinoiden johtajaksi.


Toisin kuin muutama vuosi sitten, pieni kenttä on nyt tullut kokonaan erilaisten kaupallisten näyttöjen alajakokenttään, erityisesti pystysuoraan kenttään, kuten konferenssihuoneeseen, markkinakakku on valtava, Mikro-LED, Mini-LED, COB, erilaiset pienet pitch-teknologiat Sata kukkaa kukkii vastaamaan kaikenlaisten käyttäjien monipuolisia tarpeita. Pieni välistys kukkii kaikkialla kokoushuonemarkkinoilla, jolloin yhä useammat käyttäjät voivat tunnistaa tämän teknologian edistyneen luonteen ja mukavuuden. Satojen miljardien kaupallisista näyttömarkkinoista on tullut pieniä välistyksiä. LED avasi oven.


Jos pienipituisen LED-valojen ensimmäinen vaihe on kilpailla alkuperäisten LCD- ja DLP-näyttötuotteiden osakemarkkinoista. Sitten viimeisen markkinoiden sekoittamis- ja taistelukierroksen jälkeen tulevien pienipituisten LED-valojen kohdemarkkinat ovat kaupalliset markkinat, joiden markkina-asteikko on 100 miljardia, ja jopa suuremmat siviilimarkkinat. Useiden suurten näyttöjättien, kuten Samsungin ja LG: n, ulkoasusta päätellen tämä strategia on syntynyt.


Esimerkiksi Samsung The Wall -sarjan kaupallisille markkinoille käynnistämä erittäin hieno pitch Micro LED -näyttöratkaisu kattaa pikselit, joissa on erilaisia kenttiä, kuten 0,84, 1,26 ja 1,68, ja se sijaitsee huippuluokan kaupallisilla markkinoilla. Muuri on saanut suurta markkinahuomiota heti sen käynnistymisen jälkeen, ja se on kasvanut hämmästyttävällä vauhdilla. Merkityksellisten markkinatietojen mukaan vuonna 2019 alle 1,0-korkeuden LED-markkinoilla Samsung on noussut maailman ensimmäiselle sijalle. Kokonaismarkkinaosuus on noussut maailman viidennelle sijalle.


Kuluttajajätit ovat paljon kiinnostuneempia kaupallisista markkinoista. Kaupallisten markkinoiden onnistunut popularisointi kattaa lopulta laajemmat siviilimarkkinat, mikä voi olla näiden näyttöjättien todellinen tavoite. Ne kokoontuvat myös päästäkseen pienille LED-markkinoille, jotka ovat epäilemättä optimistisia markkinoiden valtavan kehitystilan suhteen. Kaupallisten tuotteiden avulla kasvatamme käyttäjien luottamusta ja uskollisuutta pienkenttätuotteille ja lopulta markkinoimme niitä siviilimarkkinoille, kuten teattereihin, kotitelevisioihin ja matkapuhelimiin. Nämä markkinat ovat jättiläisten tähtiä.


Ammattimaisten näyttötuotteiden kuluttamisen on tuotava alan yleinen subversio audiovisuaaliseen teollisuuteen. Aivan kuten Haikang tuli LCD-liittämismarkkinoille sinä vuonna, se ei ainoastaan muuttanut markkinasääntöjä ja muuttanut koko liittämismarkkinoita, vaan myös johti LCD-näytön valtaville turvallisuusmarkkinoille ja saavutti merkittävän läpimurron liittämistuotteiden markkinasovelluksessa. Mutta harjoittajille tämä prosessi on kokenut paljon kipua.


Sama pätee kaupallisille näyttömarkkinoille astuvia kuluttajajättejä. Heidän tulonsa saa aikaan ennennäkemättömän uudelleenjärjestelyn. Kun kuluttajajätit skaalaavat ja standardoivat kaikki tuotteet, se tuo käyttäjille varmasti parannusta, tehokkuuden parantamista ja kustannuksia. Vähennys. Ammatti-AV-henkilöstölle voidaan testata myös alan vallihaudan syvyyttä. Tulevaisuudessa, asteittaisen yhdentymisen jälkeen, audiovisuaalisen teollisuuden kohtalona voi olla, että se lopulta siirtyy kohti kulutusta.