Kiinan kiinteä LED-videonäyttö on kehitetty niin monta vuotta.

- Jan 25, 2019-

Tällä hetkellä, vaikka monet kiinteät LED-videonäytöt ovat mukana autojen näytön markkinoilla, matkaviestintävälinemarkkinoilla ei tietenkään ole tarpeeksi huomiota. Tämä liittyy tietenkin auton näytön ominaisuuksiin. Erityisen käyttöympäristön ansiosta itse auton näyttö on vaativampi ja tiukempi kuin tavallinen kiinteä LED-videonäyttö. Esimerkiksi sen on oltava värähtely-, vesitiivis- ja pölytiivisfunktioita ja objektiivisesti parannettava mainosnäytön yritystä. Interventiokynnys on lisännyt yritysten vaikeuksia päästä markkinoille.

Kuitenkin lähitulevaisuudessa, kun ulkomainontamarkkinoiden laajeneminen jatkuu, ulkoilumainonnan tärkeänä kantajana auton kiinteä LED-videonäyttö tuo tullessaan myös nopeuden kehittymisen.

Vuosien kehitystyön jälkeen Kiinan kiinteää LED-videonäyttöä on käytetty laajalti ulkomainontaan. Joissakin paikoissa, joissa on runsaasti korkealaatuisia mainosresursseja, näyttö on "kyllästetyssä" tilassa, ja viime vuosina kiinteä LED-videonäyttö vaikuttaa tiettyyn negatiiviseen näyttöön suuren kirkkauden aiheuttaman valaistuksen vuoksi. Joissakin kaupungeissa on rajoitettu ja korjattu mainosnäytön asennus, mikä pakotti mainosnäytön valmistajat muuttamaan kehityskulttuuriaan ja avaamaan kiinteän LED-näytön. Tämä markkinasegmentti.

Kiinteä LED-videonäyttö viittaa lähinnä kiinteään LED-videonäyttöön, joka soveltuu kadun valaisimille moottoriteiden ja katujen molemmin puolin. Vaikka alue on pienempi kuin suuret näytöt, se voi toteuttaa erilaisia tien mainoksia. Verrattuna perinteisiin valolaatikkomainoksiin, LEDFixed LED Video Display voi näyttää dynaamisia videomainoksia, pelata enemmän mainosmateriaalia ja houkutella enemmän huomiota, mikä parantaa huomattavasti mainonnan vaikutusta. Lisäksi kiinteään LED-videonäyttöön verrattuna asennus on myös paljon helpompaa, sillä se säästää työvoimaa ja materiaalikustannuksia, ja sen voidaan sanoa olevan vain "pieni ja erinomainen". Lisäksi, koska kiinteä LED-videonäyttö sisältää synkronisen vastaanoton, samanaikaisen toiston ja yli 140 asteen katseltavan muotoilun, vaikka ajoneuvon jalankulkijat ryntäisivät, mainossisältö näkyy selvästi.