Voiko sisäilman LED-näyttöä käyttää ulkona?

- Jul 09, 2019-

Jotkut asiakkaat ovat ostaneet sisäisen LED-näytön, ja jonkin ajan kuluttua yrityksen on käytettävä sitä ulkona tapahtumiin. Kustannusten säästämiseksi haluamme muuttaa sisäisen LED-näytön ulkona olevaan LED-näyttöön, onko tämä mahdollista?


Asiakkaat, joilla on tällainen idea, eivät tunne LED-näyttöjä. Tehokkaat suurväriset pienet sarjat voivat antaa sinulle myönteisen vastauksen, sisäinen LED-näyttö ei ole realistinen, on useita syitä, kuuntele meitä yksityiskohtaisesta selityksestäsi.


Yksi, kirkkauden kuvarajoitus. Sisäiset LED-näytön kirkkausvaatimukset eivät ole korkeat, dynaamisen skannauspiirin avulla ulkona oleva LED-näytön kirkkaus on korkea, se on staattinen skannauspiiri, kaksi laitteiston eroa.


Kaksi, vedenpitävää rajoitusta. Sisäisen LED-näytön rakenne ei vaadi vedenpitävää tai yksinkertaista vedenpitävää käsittelyä, kun taas ulkona oleva LED-näyttö vaatii korkean vesitiiviyden. Tuotannon aikana kaapelit ja laatikot ovat vedenpitäviä, joten laatikon rakenteen vaatimuksissa on eroja.


3. Etäisyysrajan tarkastelu. Sisäinen LED-näyttö vaatii tarkkaa katseluetäisyyttä, ja mallit ovat P3, P4, P5 ja P6, joten alue on yleensä pieni, 15 neliömetrin sisällä, kun taas ulkona oleva LED-näyttö vaatii pitkän katselukyvyn, ja mallit ovat P10, P16 ja P20, joten on päätetty, että alue on suuri, yleensä yli 30 neliömetriä.


Yhteenveto: sisäinen LED-näyttö ja ulkona oleva LED-näyttö erilaisen kirkkauden, vedenpitävän käsittelyn, mallin valinnan takia, mikä johtaa tuotannon alkuun, raaka-aineisiin, lisävarusteisiin, laatikoihin ja muihin laitteisiin, joten sitä ei ole helppo vaihtaa, muutos maksaa vain enemmän kuin menetys, niin pienet tehdä ehdotuksia ei muuttaisi satunnaisesti.