Lyhyt analyysi seitsemästä yleisestä LED-näytön ammattilaisesta termistä

- May 27, 2019-

LED-näytön, LED-elektronisten näyttöjen ja LED-värinäyttöjen teknologian nopean kehityksen myötä, mutta myös esittelee monipuolistamisen kehittämisen LED-näyttötuotteita, LED-näyttöä käytetään nyt laajasti kaikilla elämänaloilla, mutta aloittelijoille, LED-näyttö, jossa on paljon ammatillista termiä, ei ymmärrä, sitten LED-näyttö näyttää mitä ovat yhteiset terminologiat?


1. LED-voimakkuus: valon säteilevän diodin intensiteetti ilmaistaan valo-intensiteettinä, joka mitataan kandela-CD: ssä. 1000ucd (mikro-kandela) = 1 MCD (millicandela), 1000mcd = 1 CD. Yksittäisen LEDin sisävalon intensiteetti on yleensä 500 - 50 MCD, kun taas yhden LEDin ulkovalon intensiteetti on yleensä 100 McD-1000 MCD tai jopa yli 1000 MCD.


2. LED-pikselimoduuli: LED on järjestetty matriisiin tai kynäsegmenttiin, ja se on esivalmistettu vakiokokoiseen moduuliin. Sisäinen näyttö, jota käytetään yleisesti 8 * 8 pikselimoduulissa, 8 merkin 7 digitaalinen moduuli. Ulkoisen näytön pikselimoduulissa on 4 * 4, 8 * 8, 8 * 16 pikseliä ja muita eritelmiä. Ulkoisessa näytössä käytettyä pikselimoduulia kutsutaan myös keräilykimpamoduuliksi, koska kukin pikseli koostuu useammasta kuin kahdesta LED-putkipaketista.


3. Pikselin ja pikselin halkaisija: jokainen LED-näytön LED-valoa emittoiva yksikkö (piste), jota voidaan ohjata itsenäisesti, on nimeltään Pixel (tai Pixel). Pikselin halkaisija on kunkin pikselin halkaisija millimetreinä.


4. Tarkkuus: LED-näytön rivien ja pisteiden lukumäärää kutsutaan LED-näytön resoluutioksi. Tarkkuus on pikseleiden kokonaismäärä näytössä, joka määrittää näytön informaatiokapasiteetin.


5. Harmaasävy: harmaasävy tarkoittaa sitä, missä määrin pikselin valo ja varjo muuttuu, ja perusvärin harmaasävy on yleensä 8 - 12 tasoa. Jos esimerkiksi kunkin primaarivärin harmaasävy on 256, kaksoisprimaarisen värivärinäytön näytön väri on 256 256 = 64K väriä, jota kutsutaan myös 256 värinäytöksi.


6. Kaksi ensisijaista väriä: useimmat värilliset LED-näytöt ovat nykyään kaksoispohjaisia värinäyttöjä, eli jokaisella pikselillä on kaksi LED-ydintä: yksi punaiselle valolle ja toinen vihreälle valolle. Kun punainen putken ydin on kirkas, pikseli on punainen; kun vihreän putken ydin on kirkas, pikseli on vihreä; kun sekä punaiset että vihreät putkisydämet ovat kirkkaita, pikseli on keltainen. Punaiset ja vihreät ovat ensisijaisia värejä.


7, täysi väri: punainen ja vihreä kaksinkertainen perusväri sekä sininen pohjaväri, kolme perusväriä muodostavat täyden värin. Koska tekniikka, joka muodostaa täyden värin sinisen putken ja puhtaan vihreän putken ytimen, on kypsä nyt, syymarkkinat käyttävät täydellistä väriä periaatteessa.