Kun yhteiskunta etenee, kiinteä LED-videonäyttö kehittyy

- Jan 25, 2019-

Ulkoinen kiinteä LED-videonäyttö on aina ollut medianäytön ensimmäinen rivi. Se on tullut markkinoiden kallisarvoiseksi, sillä sen kirkkaus, laaja yleisö, laaja katselukulma ja vahva sopeutumiskyky ympäristössä. Useita mainosnäyttöjen luovia näyttöjä esiintyy jatkuvasti. Perinteisen kiinteän LED-videonäytön lisäksi kiinteän LED-videonäytön voidaan sanoa olevan kehittyvä haara, joka painaa ulkoista kiinteää LED-videokuvaa. Korkeampi huippu.

Ajoneuvon kiinteä LED-videonäyttö on eräänlainen ajoneuvoon asennettu laite. Se käyttää virtalähdettä vastaanottamaan ja tulostamaan dataa LED-yksikön levyyn ohjauskortin kautta ja näyttää tekstin, kuvan, animaation ja videolaitteen ohjaamalla pistematriisia. Asennetut kantajat keskittyvät pääasiassa takseihin, linja-autoihin, poliisivoimiin jne.

Auton kiinteässä LED Video Display -markkinoilla on erityisen hyvä mainita, että mobiilivälineiden auto. LED-matkaviestintäväline koostuu pääasiassa autokehyksestä, kiinteästä LED-videonäytöstä ja muista apulaitteista. Siinä on teräväpiirtoinen, täysvärinen ja herkkä näyttö, ja mainosvaikutus on erinomainen. Se näkyy sekä kaupunki- että maaseutualueilla.

LED-liikkuva mediaauto Kiinteä LED-videonäyttö näyttää tyylikkäästä ja täysin varustellulta, mikä tekee ulkomainonnan vapauttamisesta enää ympäristöön. auton kehon nopeus, mainostietojen julkaiseminen on kätevää ja tehokasta. Erinomaisen mainoskampanjavaikutuksensa ansiosta LED-matkaviestintävälineitä käytetään laajalti uutis-, tapahtuma-, live-lähetys-, paraati-, foorumi-, juhla- ja muissa tilaisuuksissa. Vaikka matkaviestintävälineellä on kuitenkin laaja markkinapaikka valonsaasteiden ja ajoturvallisuuden mahdollisten syiden takia, ensiluokkaisiin kaupunkeihin sovelletaan poliittisia rajoituksia ja ne voidaan vahvistaa vain yhdessä paikassa, eikä niitä voida siirtää tahdolla. Joissakin toissijaisissa kaupungeissa ja kylissä, joissa on löysä politiikka, useimpia niistä voidaan käyttää mobiilimainontaan.