Ovatko ulkona olevat mainokset ulkona oleville tai matkapuhelimia tarkistaville ihmisille?

- Nov 19, 2019-

1, ulkomainonta voi olla sekä ulkoilmaväestön näkemä että matkapuhelimella varmasti tietysti paras


Sijainti on ensisijainen tekijä, joka heijastaa ulkomainonnan arvoa. Tässä mainittu sijainti ei vain viittaa ulkomainonnan takana olevaan rakennukseen, vaan viittaa myös ulkomainonnan levittämisen ympärillä olevaan kohtaukseen ja ympäristöön, koska ensimmäinen määrittelee ulkomainonnan muodon, kun taas jälkimmäinen määrittelee ihmiset, joihin ulkomainonta. Mainonnan tavoitteena on levittää brändiä ja tuotteita levittää haluaville ihmisille. Siksi ulkomainonnan levittämistä ympäröivä kohtausympäristö määrää levittämistä haluavat ihmiset. Lentokentän ulkomainontaterminaalin on tarkoitus matkustaa leviämään; Metroasema, jossa ulkomainonta levitetään työmatkalaisille; Hissien rakennusmainonnan tarkoitus on levittää hissiä koko väestölle ...... Asiakkaat valitsevat ensin kohtausympäristön sijoittaakseen ulkomainonnan tuotemerkkiensä kohdeyleisön mukaan ja sitten tuottaakseen eri luovan sisällön ulkoilmamuotojen mukaan mainokset houkutella yleisöä katsomaan, jotta logiikkaa ymmärtävät ihmiset ymmärtävät ja käyttävät, teollisuus jatkuu monien vuosien ajan, vaikutus on ilmeinen.


Tietenkin, kun maailma on tullut Internetiin, etenkin mobiili-Internet-aikakauteen 4G-sovelluksen jälkeen, ulkomainonnalla on paljon uusia tapoja: ihmisen näytön vuorovaikutus, paljain silmin 3D, suora lähetys näytöllä ...... Kun nämä luovat pudottaa sen lisäksi, että kohdeyleisö osallistuu ulkoilmaan ja toteuttaa viestintää, joka perustuu uuteen tyyliin ja jolla on digitaalinen siirto uuden ulkonäön online-tekijöiden kautta, myös Internetin maailmassa sosiaalisen median kautta, joka leviää verkkoryhmiin, jotta laajentaa ulkomainonnan vaikutusta ja vaikutusta. Mielestäni tällainen ulkomainonta ei voi vain antaa ulkona oleville ihmisille ja verkossa toimiville ihmisille vaikutuksen leviämisen olevan parasta, vaan myös siitä, että ulkomainontateollisuudesta tulisi tulla väsymätöntä jatkaa ja yrittää luoda viestinnän klassikko, meidän pitäisi työskennellä yhdessä saavuttaaksemme paras vaikutus asiakkaille.


2. Tietenkin, ulkona olevat ihmiset ja matkapuhelinten käyttäjät mieluummin ulkomainontaa


Mobiili-Internet-aikakaudella ulkona olevilla ihmisillä ja matkapuhelimiaan käyttävillä ihmisillä on todella jotain yhteistä. Loppujen lopuksi ihmiset, jotka ovat ulkona 4G-signaalilla, käyttävät matkapuhelimia. Tämä on sekä haaste että ulkomainonnan mahdollisuus, ulkomainonnan haaste on tietysti harjan vaikutus "pään" matkapuhelimesta, nämä ovat kaikki perinteisen median haasteet ja mahdollisuudet, joita se tarjoaa ulkomainonnan kohtaus, koska jokaisella ulkona olevalla henkilöllä on aina oma tarkoitus, tai ostoksilla tai matkoilla tai mennä kotiin, älä anna ulkokäyttöön tarkoitetun matkapuhelimen harjata jatkuvasti ja etsi aina mahdollisuutta saada ulkomainonnan tietoja levittäminen. Tämän vuoksi ulkomainonnalla tulisi olla vastuu asettaa etusijalle ihmisten levittäminen ulkona, luovalla mielisuunnittelulla ulkona olevalla brändillä, jolla on kyky valita ammattimaisia palveluja tarjoavia ulkoasiakkaita, pyrkiä kaikin tavoin luomaan, heijastamaan ja varmistamaan arvo ulkomainonnan.


Suunniteltu tekemään nämä ,, prosessi, ja Kiina on kyse ihmisistä, lähtökohta on tutkia asiakkaan kohderyhmää yrittäen löytää sopivin toimitussuunnitelma, prosessi on asiakkaille räätälöityjen tuotteiden tuotemerkki, joka on houkuttelevin Ulkoiluhenkilöt tarkkailevat luovaa esitystä, kun taas aihe on tieteellisillä seurantakeinoilla, joiden avulla asiakkaat voivat varmistaa ulkomainonnan tehokkuuden. Kun yritämme parhaamme tehdä kaikki nämä asiat ja houkutellamme sitten ulkomainoksia levittämään verkossa innovatiivisen muodon ja maamerkkien sijainnin etujen kautta, se on Bonus-vaikutus asiakkaille. Jos kyllä, olemme onnellinen, mutta jos ei, meidän ei tarvitse syyttää itseämme liikaa. Loppujen lopuksi se, mitä teemme, on ulkomainonnan viestintä, ei toinen verkkomainonnan luokka. Ulkoiluhenkilöt ovat ensisijaisen viestinnän kohde asiakkaidemme tuotemerkeissä.


3. Älä aseta kärryä hevosen eteen kohdistamalla ulkomainonnan ihmisiin, jotka tarkistavat puhelimensa


Kaksi vastausta on korostanut hyvin "ulkomainonta on nähdä ihmisiä ulkona" tämä näkökulma, en ole samaa mieltä ulkomainonnan päätavoitteesta on laukaista verkkoviestintä, jota ihmiset lukevat matkapuhelimille Erityisesti tiettyjä kollegoja vastaan tutkimatta omaa ulkomedian toimintaa kohtauspaikkaan olettaen, kuinka paljon ja mitä ihmiset näkevät, verkkomainonta levitetään ulkomainontaan sen sijaan, että nämä arvokkaat todelliset tilanteet joutuvat todelliset ihmiset kohtaavat ulkomainonnan sijaan. kärryn asettaminen hevosen eteen ja resurssien käytännöt ovat epäsuhta. Mitä? Olen radikaali, eikö niin? Kuuntele ensin syyt.


Katso ensin ilmiötä. Kahden viime vuoden aikana jotkut asiakkaat haluavat julkaista mainoksia joihinkin kaupungin maamerkkeihin tekstityksen tai projisoinnin muodossa ja levittää niitä sitten verkossa WeChatin tai mikrotietokannan kautta näiden maamerkkien vaikutuksen kautta. Pinta näyttää olevan erittäin vakava, ja ajattelee, että se todella asettaa kärryn ennen hevosen ja resurssien epäsovitusta, maamerkkitalot ovat yleensä pilvenpiirtäjiä, ulkona asuvat ihmiset kaukaisissa paikoissa (joen toisistaan erottaa toiset, jotkut ovat erityisiä etäisyyttä ja jopa yksittäisiä lippuja ostavia sivustoja), älä käytä skenaarion sijaintia määrittelemään ihmisiä leviämisellä ja mittaamaan liikennettä tarkemmin.


Mitä tulee verkkoviestinnän aloittamiseen, koska se on tietysti verkossa, voimme tietää napsautussuhteen PV-, UV- ja muut vaikutustiedot. On kuitenkin parempi suunnitella tapahtuma, jota voidaan levittää laajasti verkossa. Miksi vaivautua käynnistämään niin monta pilvenpiirtäjää useissa kaupungeissa? Jos he ajattelevat, että brändi on iso asia pilvenpiirtäjissä, se voi myös tehdä korkeintaan yhden tai kaksi, koska kun kaikki nämä maamerkin pilvenpiirtäjät itse välittävät, luova sisältö on rajoitettua, korkeintaan on muutama merkki, näytä LOGO , ja jopa jotkut valaistusprojektit voivat näyttää vain valkoista valoa, edes värinäytöt eivät tule esiin. Yleisö (ei kohdeyleisö, koska vain yhden tai kahden päivän tärkeä verkkoviestinnän pilvenpiirtäjä ei voi olla tarkka kohde, jos haluat saavuttaa tarkan lukituksen ja ottaa kynän toisen linjan siirtokustannuksista) online-harjalla puhelimen pieni näyttö lisäksi tuntea tuotemerkki pilvenpiirtäjä tässä asiassa on erittäin lehmän voima, en tiedä mitä heillä on vielä joitain tunteita, tai ikäisensä voivat kertoa minulle tehdä tutkimusta?