LED-näytön edut perinteisille mainosvälineille

- Mar 15, 2019-

Verrattuna perinteisiin mainosvälineisiin LED-digitaalinäytöllä on seuraavat edut:


1. LED-näytön mainonta on dynaaminen ja jatkuvasti muuttuva, joten yleisö ei tunne tylsää, kun he katsovat mainosohjelmaa. Ihmiset haluavat pysyä pidempään katsella elävää väriä ja kaunista kuvaa. Näin he varmasti vaikuttavat suuresti.


2. Ohjelman ja muokkauksen suuri kätevyys. Mainoskampanjan aikana on mahdollista korjata ja muuttaa välittömästi tietoja.


3. Vaikka LED-näytön mainosfunktio on suuri, hinta ei ole nykyään korkea. Mainostajille mainoskulut LED-näytöissä ovat lähes samoja perinteisten mainostaulujen kanssa ja alhaisemmat kuin TV- ja radio-media.


4. LED-näyttöjen mainokset ovat hiljaisia eivätkä aiheuta yleisön ikävystymistä. Ei kuten televisio- ja radiomainonta, LED-näytön mainonta ei ole kadulla, stadionilla ja tällaisessa julkisessa paikassa.


5. LED-näyttöjen omistajat vuokraavat laitteen ja laskevat ajan myötä. Ja se on niiden vakaa tulo.


6. Suurille yrityksille, pankeille, kustantamoille, kasinoille, hotelleille, viihdekeskuksille LED-näyttö houkuttelee kiinnostusta tavaroidensa ja palveluidensa edistämiseen ja houkuttelee uusia asiakkaita toimistoihinsa. Jos he myyvät myös LED-näyttöjen mainostilaa, se on epäilemättä plus yritykselle.