99% ihmisistä ei osaa sovittaa etupalvelun LED-näytön asetuksia?

- Jan 25, 2019-

Tietoja Front Service LED Display -järjestelmästä, koska LED-näyttöteollisuuden uusi rakas, sen ominaisuudet ovat alhaisempia, vakaampia suorituskyvyssä, pienempiä virrankulutuksia, korkeampia yksikköresoluutiossa, kirkkaampia värejä ja vähemmän elektronisia komponentteja systeemi. Vikojen määrä vähenee. Asiakkaat rakastavat syvästi.

A, Etupalvelun LED-näyttö:

Myös virtalähde on kasvanut nopeasti LED-teollisuudessa, mikä lisää teholähteiden myyntiä. Virtalähteen vakaus ja suorituskyky määrittävät LED-värinäytön suorituskyvyn, ja myös eri mallien virtalähde on hyvin erityinen. LED-värinäytön tarvitsema teho lasketaan yksikkölevyn tehon perusteella, ja eri mallien vaatimukset ovat erilaisia.

B, etupalvelun LED-näyttölaatikko:

Kaappi koostuu useista yksikkölevyistä koon mukaan, ja useat kaapit kootaan yhteen ruutuun. Kaappi on ammattimaisesti rakennettu yksinkertaisella laatikolla ja vedenpitävällä kotelolla. LED-teollisuuden nopea kehitys on myös lisännyt LED-täysi-värinäyttölaitteiden valmistajia lähes joka kuukausi, mikä on johtanut valmistajan kehitykseen ja näkymiin.

C, LED-sisä- ja LED-ulkoseinämoduulit:

LED-moduuli koostuu sarjasta, pohjakotelosta, maskista jne. LED-värinäyttö koostuu yhdestä LED-moduulista, joka on LED-värinäyttö, jota näemme nyt.

D, LED-näyttöohjausjärjestelmä:

Ohjausjärjestelmä on tärkeä osa etupalvelun LED-näyttöä. Videon lähetys lähetetään LED-värinäytön vastaanottokortille lähetyskortin ja näytönohjaimen kautta, ja sitten signaali lähetetään HUB-kortille vastaanottokortilla: Asenna kortti vastaanottokortille. Adapterilevy (jota kutsutaan myös yleisesti nimellä HUB-kortti), vastaanottokortti lähettää tiedot siirtolevylle, ja sitten siirtolevyn tiedot lähetetään yhden rivin tai yhden rivin etupalvelun LED-näyttömoduuliin näyttölaatikko kaapelin läpi. Sen jälkeen LED-moduuli ja LED-moduuli kytketään myös kaapelilla. Yleensä yhdellä sovituslevyllä on vain 8 pistoketta, toisin sanoen yksi sovitinlevy voi lähettää vain 8 rivin tai 8 sarakkeen LED-moduulia.