9 LED-näytön etua

- May 06, 2019-

LED-näyttö ei ole jokaiselle outoa, kävely kadulla, yleensä kauniista kuvasta katsottuna, sen kaunis vaikutus tunnetaan kaikille, joten olemme täysin tietoisia LED-näytön eduista? Puhutaan nyt LED-näytöstä yksityiskohtaisesti.


1. Turvallisuus: LED-näytön erottamiskyky on se, että se käyttää pienjänniteverkkoa, joka on erittäin turvallinen käytössä.


2. Kovuus: LED-näyttö käyttää FPC: tä alustana ja näytön kovuus on sopiva.


3, korkea käyttöikä: LED-näyttö samassa työympäristössä ja pitkissä olosuhteissa verrattuna normaaliin LED-näytön käyttöikään on paljon suurempi


4. Energiansäästö: LED-näytön energiansäästö on perinteiseen LED-näyttöön verrattuna erittäin hyvä, alhaisella teholla ja huomattavammin. Kaikille suurille LED-näyttövalmistajille tämä on myös ensimmäinen elementti.


5. Helppo asennus: LED-näytön materiaalin ja rakenteen vuoksi se on kevyt ja kätevä, mikä tarjoaa erittäin kätevät olosuhteet asennukseen.


6. Lifelike-väri: LED-näyttö ottaa käyttöön kirkkaita laastareita, elävää ja pehmeää väriä, ei vahingoita ihmisen silmiä ja kirkkautta.


7. Vihreä ympäristönsuojelu: materiaali ottaa käyttöön ympäristönsuojelumateriaalin, jota voidaan kierrättää, käsitellä ja käyttää uudelleen eikä aiheuta ympäristön pilaantumista.


8. Alhainen lämpöarvo: LED-näytön suurin turvallisuusriski on se, että kun se toimii jatkuvasti pitkään, korkea lämpö vähentää laitteen käyttöikää ja jopa aiheuttaa vakavan tulipalon. LED-näyttö lämpöä ylös ja alas paljon vaivaa, tehokas lämmöntuotannon käsittely yhdessä omien elektronisten komponenttiensa kanssa on alhainen virrankulutus, lämpö ei ole suuri, luonnollisesti poistetaan tämä piilotettu vaara.


9, laajalti käytetty: LED-näyttö, koska se on kevyt ja ohut, laatu ja erinomainen vaikutus sekä LED-näyttöhinta on myös kohtalainen, jota käytetään usein eri aloilla ja erilaisilla toimialoilla.